Aschehoug og Cappelen Damm har snakket sammen

September og oktober er tiden for forlagenes høstmøter. Bokhandelansatte inviteres til presentasjon av boklistene. I hele september skal Aschehoug og Cappelen Damm være på veien – sammen! Vi lover en helaften med forfattere, presentasjon av høydepunkter, mat, vin og mange overraskelser. Premiere er i Bodø 5. september og vi avslutter på Edderkoppen i Oslo 27. og 28. september. Følg med! Mer informasjon går ut til bokhandel om kort tid.

Birgit Christensen
Jeg er forlagsdirektør for Norges største barnebokforlag. Det er ikke kjedelig! Jeg har mann, to barn og et lite drivhus. Jeg liker Beatles når jeg lager mat og hører alltid på lydbøker i bilen. Legger meg tidlig. Sovner sent. Står opp tidlig.
2 kommentarer
 1. hei,
  Så flott med felles presentasjon! Blir bibliotekene invitert også? Håper – håper…

  9. august 2011 kl 11:01
  • Birgit Christensen:

   Ja, vi tror dette blir bra. Itgangspunktet er dette for bokhandel, men vi ser om det blir plass!

   10. august 2011 kl 07:07

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *