Møt en illustratør: ANNA FISKE

Anna Fiske er en prisbelønt illustratør, bildebokforfatter og tegneserieskaper. Hun er opprinnelig svensk, men har siden 1994 bodd i Norge.  Anna er utdannet ved linja for grafisk design og illustrasjon ved Konstfackskolan i Stockholm. Hun er tilknyttet det Oslo-baserte arbeidsfellesskapet Illustratørene.

Annas illustrasjoner er ofte basert på enkle, uttrykksfulle pennetegninger med stor detaljrikdom og i friske farger. Ved å bruke mange av de estetiske virkemidlene vi kjenner fra tegneserier, har hun klart å skape sin egen nisje innen bildeboksjangeren. I høst er hun aktuell med Tøffe ting du kan lage selv. Ta på deg øreklokkene og hør og se Anna fortelle om hvordan hun jobber som illustratør!

[portfolio_slideshow id=325 timeout=10100 duration=310 audio=»http://media.cappelendamm.no/illustratorer/fiske.mp3″]

Ida Meland

Jobbet med digitale medier og kommunikasjon i Cappelen Damm.

Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *