Ville Wilma til gratis lytting

Andrea Bræin Hovig er velkjent som skuespiller. Men visste du at hun også skriver bøker for barn? Hun har hittil utgitt tre bøker og lydbøker om Ville Wilma, og hele serien utkommer nå i samleutgaven «Absolutt Ville Wilma«.

I den anledning legger Ordflyt ut hele den første lydboka «Ville Wilma» til gratis lytting i hele april og mai 2013. Du kan lytte til Ville Wilma fra Ordflyt-programmet på PC/Mac eller fra Ordflyts mobil-app til iPhone og Android-telefoner.

Andrea Bræin Hovig har tidligere lest inn en rekke lydbøker og medvirket i hørespill fra Radioteatret. For noen år siden vant hun til og med prisen «Lydbokstemmen» for årets beste lydbok-innlesning.

Naturlig nok er det Andrea som leser sine egne fortellinger om Ville Wilma. Og ikke nok med det: Hun har også skrevet egne sanger til bøkene, som hun fremfører selv, akkompagnert av «Ville Wilmas orkester». Resultatet er utsøkte barnelydbøker, proppfulle av sang og musikk.

Elin Solvang i bladet Mamma skriver om “Ikke bare Ville Wilma”:
“Sammen med festlige betrakt­ninger, humoristiske ord og skildringer pluss et generelt godt språk er denne boken kanskje årets aller beste bok for barn. Andrea Bræin Hovig er en vellykket skuespiller, sanger og forfatter. La oss sette to ekstra streker under forfatter.”