Verdens farligste gjeng

Verdens farligste gjeng består av fire historier om kvartetten som tilbringer dagene etter skolen i Uhyggens borg i Ondskapens skog. I virkeligheten er det en liten trehytte i skogholtet bak blokkene. Gjengen består at Bukspretten, Dødser’n og Killer, og etter hvert får de selskap av en jente som ikke er helt som andre jenter: Vampyrrosa. I virkeligheten har de langt kjedeligere navn og spiser middag klokka fem. Men inne i skogen, langt unna alle voksne, skjer alle de spennende tingene. Og en sjelden gang, beveger også Verdens farligste gjeng seg ut i gatene. Da kan virkelig alt skje!

Verdens farligste gjeng innholder rå, morsomme historier fra ungenes liv: gjengoppgjør, spyttekonkurranser og en gal gris. Her er grusomme godnatthistorier og særdeles dumme styreformenn.

Boka er gjennomillustrert av Ida Larmo som tidligere har illustret en rekke barnebøker og laget egne tegneseriestriper.

Boka er en blanding av tegneserie og vanlig bok – med et helt eget design. Lettlest, humoristisk og ganske vilt.

Bla i boka her:

Arne Svingen
Arne Svingen (f. 1967) debuterte i 1999 med den kritikerroste romanen Handlingens mann og har siden da skrevet en rekke bøker for barn, ungdom og voksne. Flere av bøkene er oversatt til andre språk, og han har vunnet en rekke priser for sitt forfatterskap, blant annet Brageprisen for Svart Elfenben. Blant Arne Svingens siste utgivelser for barn er den gjennomillustrerte serien Verdens Farligste Gjeng. Arne Svingen står sammen med Jon Ewo og Ingunn Aamodt også bak den populære grøsserserien for barn, Marg og Bein.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *