«Her kommer jeg!» Anna Fiskes illustrasjoner pryder bokbussen på Osterøy!

Osterøy har fått ny og moderne bokbuss, dekorert med illustrasjoner fra Anna Fiskes bok Her kommer jeg. Bussen har fått navnet Mime, etter en av æsene som voktet over kunnskapsbrønnen i norrøn mytologi. Osterøys forrige bokbuss, Soria Moria, var dekorert av Bjørn Ousland, og ble kåret til Nordens vakreste bokbuss!

Den nye bussen er utstyrt med digitale skjermer og lys som endrer farge etter litterært tema. Mime skal oppmuntre barn og unge til lesing, og målet er å formidle litteratur på en kreativ, god og morsom måte.

Bussen er supermoderne inni og planlagt av entusiastiske bibliotekarer med Bente Dammen i spissen. Fortellingen av Her kommer jeg med deg når du går rundt hele bussen. Bokens historie passet også godt inn på Osterøy, som er full av både hjorter, tunneler og regn. Nedenfor kan du se Anna Fiskes egne bilder fra presentasjonen av bussen!

Anna Fiske forran bokbussen Mime
Anna Fiske forran bokbussen Mime

Her kjem eg!
Bokbussen er på nynorsk, og «Her kommer jeg» er blitt til «Her kjem eg!»
Tuuuuut!
Tuuut!
Litt forklaring må til!
Litt forklaring må til!
Ved å bruke fingeren til hjelp finner man frem gjennom labyrinten.
Ved å bruke fingeren til hjelp finner man frem gjennom labyrinten.
Illustrasjon fra "Her kommer jeg".
Illustrasjon fra «Her kommer jeg».
Moderne og spennende innside.
Flere spennende bøker!
Ragne Bjoland
Jobber som praktikant i kommunikasjon- og informasjonsavdelingen.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *