Årets julekalender på NRK er Snøfall

Snøfall julekalenderSnøfall julekalender
Snøfall julekalender

Hvert år venter vi spent på hva som skal underholde oss i adventstiden. NRK har vist kjente og kjære julekalendere opp gjennom tidene, og alle har sin favoritt. Årets julekalender Snøfall, kan fort bli en favoritt i flere hjem. Serien handler om Selma som er foreldreløs og drømmer om å få sin egen familie. Hun finner veien til eventyrverdenen Snøfall, der hun møter selveste julenissen.

Julekalenderen som følger serien på tv er allerede i salg hos både bokhandel, dagligvare og i kiosker. Hver dag kan du åpne en luke og få en smakebit av dagens episode. Dette er en fin aktivitet å gjøre sammen med barna, for å la roen senke seg før man benker seg foran tv-en.

Her kan du lese Peter Kihlmans (Pappahjerte) anmeldelse av kalenderen.

Her kan du lese mer om karakterene i Snøfall

Sophie Lindberg
Produkt- og markedskoordinator i Cappelen Damm
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *