13 millioner videovisninger!

Randulle – et YouTube-fenomen

19-årige Sander Austad Dale, bedre kjent som Randulle, har et levebrød litt utenom det vanlige. Fra gutterommet i Skien filmer han seg selv når han spiller det populære fotballspillet FIFA. Videoene legger han ut på Youtube. Nå foreligger boken om fenomenet Randulle! Se Sanders intro om boken på YouTube!

Over 13 millioner visninger

I en verden få foreldre har kjennskap til, kan Sander Austad Dale skilte med over 13 millioner visninger(!) på videoene sine. YouTube er ikke bare en plattform der Sander får vist fram sine FIFA-skills og redigeringsferdigheter. Det er også kanalen der han har bygget opp en enormt stor fanbase som følger ham tett. Eller legender som han kaller dem. Sander har etter hvert svært gode reklameinntekter av virksomheten sin.

Nå kommer boken om Randulle

I disse dager foreligger boken om Sander og fenomenet Randulle; Randulle og legendene. FIFA-stjerne på YouTube!, ført i pennen av Stine Hartmann. Her får du vite alt om hvordan Sander Austad Dale ble YouTube-stjerne. I boken gir han deg også tips til hvordan du selv kan lykkes der, og hva du ikke bør gjøre. Han forteller også om sine aller beste FIFA-skills.

Boken om Randulle er ført i pennene av Stine Hartmann.

Møt Randulle på Norway Cup!

Sander Austad Dale, alias Randulle, kommer til Norway Cup for å lansere boken sin!

Mandag 31.juli kommer Randulle til Norway Cup. Du kan møte ham på NRK P3s lounge på Ekebergsletta mellom kl. 13.00 og 15.00. Han vil ha med seg Playstation og FIFA – og DU kan prøve å utfordre ham!

Ønsker du å kjøpe boken?

Ønsker du å kjøpe boken og kanskje få den signert av YouTube-stjernen selv, kan du treffe Sander igjen samme ettermiddag i Tanum bokhandel på Oslo City mellom kl. 16.00-17.00. Altså mandag 31.juli. Du kan også bestille boken hos Tanums nettbokhandel.

Anne Østgaard
Anne Østgaard har vært informasjonsmedarbeider i Cappelen/Cappelen Damm siden 1985. I 2013 tiltrådte hun en nyopprettet stilling som nettjournalist i forlagets digitale fellesavdeling, der hun er innholdsleverandør til forlagets ulike nettsteder og digitale kanaler, som bloggen forlagsliv.no, cappelendamm.no og bedriftens intranett. Hun er også engasjert på arrangementssiden, som programskaper og medansvarlig for Lunsjpausen, forlagets ukentlige, formiddagsarrangement, og som leder av Cappelen Damms Kunstforening Veggpryd.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *