Barnas boktips: «Sjokolade-Sivert» er en morsom barnebok for 3-6 åringer

I serien "Barnas boktips" får du - nettopp tips fra barn om hva de selv liker. "Sjokolade-Sivert" er en hit hjemme hos disse to, spesielt hos han på 4. Også en flott bok som første og andreklassinger kan lese for småsøsknene sine.

Sivert drømmer om sjokolade. Men mamma nekter å kjøpe det i butikken, og sier han må vente til lørdag. Da tenker Sivert: hva om hele verden var laget av sjokolade?

Neste morgen får han oppfylt drømmen sin, men det er ikke like stas som Sivert hadde håpet, når absolutt alt er laget av sjokolade, til og med vannet i springen når han er tørst! Sjokoladesivert er en morsom barnebok som får barna til å le, og de voksne kan nok kjenne i gjen en vri på historien om Kong Midas.

morsom barnebok Sjokolade-Sivert
Morsom barnebok: Med rene, uttrykksfulle illustrasjoner formidler forfatter Elna Teigen og illustratør Renate Thor barns umettelige lyst på sjokolade. Kjøp «Sjokolade-Sivert» på Cappelendamm.no

Les også

Ny bok med Hoffmanns berømte eventyr

Nøtteknekkeren – en klassisk julefortelling

Knut Gørvell
Jeg er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm med ansvar for skjønnlitteratur og sakprosa. Jeg brenner for å formidle litteratur til det norske folk.