Valentine og morsdag

Februar er kjærlighetens måned

Mummitrollets bok om kjærlighet.Mummitrollets bok om kjærlighet.
Ikonisk symbol på kjærlighet: Mummitrollet. Gi Mummitrollets bok om kjærlighet til en du er glad i.

Februar er kjærlighetsmåneden fremfor noen! På søndag 11. februar er det morsdag og 14. februar er det Valentines dag. Her får du de perfekte gavebøkene.

Vi har samlet et knippe bøker som gjør denne dagen ekstra spesiell. Kos deg sammen med de du er glad på disse fine dagene.

Mummitrollets bok om kjærlighet

Mummitrollets bok om kjærlighet.
Mummitrollets bok om kjærlighet.

Kjærlighet er noe alle ønsker både å gi og få. I denne boken viser Mummitrollet og vennene hans hvordan. Dette er den perfekte gaveboken til den du er glad, både til Valentine og resten av året.

 

To og to av Lars Elling

To og to av Lars Elling.
To og to av Lars Elling.

En nydelig bok hvor handlingen foregår om bord på et skip, en slags blanding av Noas ark og Titanic. To og to hadde de gått om bord. Det er bare pungnesebjørnen som er alene. Han er full av lengsel og føler ensomheten der ute på havet. Han ligger våken og tenker på fremtidens våkenetter. I tannglasset står en tannbørste, i skapet henger en morgenkåpe, og snart er det nyttårsaften. Lars Elling står for både tekst og illustrasjoner til denne uimotståelige bildeboka.

 

Jeg er glad i deg, Tassen

Jeg er glad i deg, Tassen.
Jeg er glad i deg, Tassen.

Jeg er glad i deg, Tassen er en koselig bok som handler om å være glad i noen og overraske med en gave. Pappboken er formet som et hjerte.

Den enkle streken, de sterke fargene og gjentakelsene gjør at barna fester seg til den lille gule valpen med de karakteristiske brune flekkene. Og så er han så søt! Bøkene om Tassen er blant de mest populære barnebøkene gjennom tidene.

Jørgen + Anne er sant av Vigdis Hjorth

Jørgen + Anne er sant av Vigdis Hjorth.
Jørgen + Anne er sant av Vigdis Hjorth.

Noen voksne tror man ikke blir forelsket før man er tretten år.

Men det blir man. Da Anne gikk i fjerde, var hun så forelsket i Jørgen at hun nesten ødela gjerdet i Banditthagen og sov bak en stein hele natten da de ikke var kjærester mer. Men Ellen med den lange hestehalen ville også bli kjæreste med Jørgen. Da skrev Anne et falskt kjærlighetsbrev.

Den mest forelska boken du kan tenke deg. En klassiker av Vigdis Hjorth.

 

 

Knut Gørvell
Jeg er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm med ansvar for skjønnlitteratur og sakprosa. Jeg brenner for å formidle litteratur til det norske folk.