Barnas favoritter

MY LITTLE PONY

MY LITTLE PONY kom første gang på markedet allerede i 1983! En generasjon småjenter forelsket seg i de søte, fargerike karakterene. Nå er de mer populære enn noensinne! Foto: Lene-Marie BjørangMY LITTLE PONY kom første gang på markedet allerede i 1983! En generasjon småjenter forelsket seg i de søte, fargerike karakterene. Nå er de mer populære enn noensinne! Foto: Lene-Marie Bjørang
MY LITTLE PONY kom første gang på markedet allerede i 1983! En generasjon småjenter forelsket seg i de søte, fargerike karakterene. Nå er de mer populære enn noensinne! Licensed by Hasbro. Foto: Lene-Marie Bjørang

Kanskje vanskelig å tro, men MY LITTLE PONY kom første gang på markedet allerede i 1983! En generasjon jenter forelsket seg i de søte karakterene med de gjenkjennelige merkene på flankene.

Den originale logoen til My Little Pony.
Den originale logoen til MY LITTLE PONY licensed by Hasbro

Karakterene fikk oppdatert utseende i 2010 med lanseringen av animasjonsserien MY LITTLE PONY: Friendship is Magic, men hovedmålet med serien var å fokusere på de ulike personlighetene til bestevennene våre fra Ponyville. Resultatet var en sterk og viktig beskjed til jenter overalt: feire din individualitet, for ekte venner vil alltid være glade i den du er.

Ulike personligheter

Det viktigste for ponniene er vennskap og samhold. Gode verdier å ta med seg inn i voksenlivet.
Det viktigste for karakterene er vennskap og samhold. Gode verdier å ta med seg inn i voksenlivet.

Kjernegruppen som står sentralt i serien, holder sammen til tross for forskjellene mellom dem. Prinsesse Twilight Sparkle er nysgjerrig og magisk – og en ordentlig lesehest! Vakre Rarity er elegant, kreativ og sjenerøs. Dyreelsker Fluttershy er sjenert, følsom og god mot alle. Action-jenta Rainbow Dash er modig og vågal, og er helt hekta på å vinne bestandig! Pinkie Pie er en moroklump, alltid energisk og boblende. Og jordnære Applejack er hardtarbeidende og ærlig – og dessuten fryktelig sta! Her er seks veldig forskjellige personligheter, men det de har til felles er respekt og kjærlighet overfor hverandre.

Universelt budskap

Ponniene har svært ulike personligheter, men det viktigste er vennskap og respekt for hverandre.
Karakterene har svært ulike personligheter, men det viktigste er vennskap og respekt for hverandre.

Det er dette budskapet om vennskap og inkludering som gjør at MY LITTLE PONY har så stor universell appell. Karakterene appellerer til folk uavhengig av alder, kjønn og kulturell bakgrunn. Om du er utadvendt eller innadvendt, modig eller engstelig, rolig eller energisk, er det garantert en MY LITTLE PONY-karakter du kan forholde deg til!

 

Hasbro_Logo
HASBRO and its logo, MY LITTLE PONY and all related characters are trademarks of Hasbro and are used with permission. © 2018 Hasbro. All Rights Reserved.