Kjente og kjære klassikere til de minste

Julegavetips til barna mellom 0-4 år

Tassen - julegavetips til de minsteTassen - julegavetips til de minste
Gi de minste et minne for livet - de kjente og kjære fortellingene som introduserer oss for bøkenes verden.

Bøker utgjør flotte gaver til alle, også de små. Her er fem julegavetips for de aller minste barna.

Tassens traktor av Eric Hill (0-3 år)

Alle elsker Tassen! Bøkene om den lille gule hunden er blant de mest populære barnebøkene gjennom tidene. Tassens traktor er en fargerik, traktorformet pappbok som lar barnet følge Tassen en dag på bondegården.

Kjøp boken her!


Velkommen til Mummidalen av Katariina Heilala og Leena Järvenpää (3-4 år)

I denne boken møter du Mummitrollet og vennene hans Lille My, Snorkfrøken, Hemulen og Snusmumrikken på en nydelig sommerdag. Les boken og lek med de flotte trefigurene som følger med!

Kjøp boken her!

 

Ingrid og Ivar i svømmehallen av Katerina Janouch (alle aldre)

Ingrid og Ivar pakker badetøyet og går til svømmehallen! Her finnes det mye nytt og spennende. Bøkene om Ingrid er perfekt bøker for de minste barna, med tegninger av Mervi Lindman og tekst av Katerina Janouch. Teksten er enkel og rytmisk, og illustrasjonene er fulle av liv og morsomme detaljer. Temaer som småbarn og småbarnsforeldre kjenner seg igjen i og vil lese om og om igjen.

Kjøp boken her!

 

Karsten får en katt av Tor Åge Bringsværd (3-4 år)

Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene for barn mellom 3-6 år. Denne gang får Karsten en katt, og han og pappa låner mange kattebøker på biblioteket, for det er veldig mye nytt å lære seg når man har fått kjæledyr. Løveungen er litt skeptisk til å dele Karsten med en katt, men han lar seg sjarmere etterhvert. Petra og Frøken Kanin kommer også på besøk for å hilse på.

Kjøp boken her!

Brannmann Sam – Pontypandy brannstasjon (0-3 år)

En eske med seks små figurbøker med enkle ord og fargesterke illustrasjoner!
Bli med brannmann Sam på oppdrag og se hvordan Pontypandy brannkorps og kjøretøyene redder dagen. Når du har lest bøkene, kan du leke med dem. Bøkene om brannmann Sam forteller enkle og trygge historier som barn vil høre igjen og igjen.

Kjøp boken her!

LES OGSÅ: Nøtteknekkeren: En klassisk julefortelling