Vi gleder oss til: Oslo Bokfestival 16.-18. september

 

Forfatterne på lanseringen ble behørig illustrert av Øistein Kristiansen, kjent fra populære "Øisteins blyant". Her er han sammen med Erlend Loe, Vera Micaelsen, Helene Uri, Tove Nilsen, Jostein Gaarder og Gert Nygårdshaug. Alle disse forfatterne vil være tilstede på festivalen. Foto: Vibeke Røgler

I går var det høytidelig lansering av programmet til Oslo Bokfestival. Den går av stabelen i hovedstaden 16.-18. september og kan skilte med 250 arrangementer og over 200 forfattere. Arrangementene foregår på 25 store og små scener, i og på Operaen, i forlagshus, på gater og torg.  Festivalen vil være godt synlig i bybildet. I 2010 hadde festivalen 120.000 besøkende i løpet av tre dager. Vi tipper at det vil bli satt ny rekord i år, med det veldig gode programmet som ble presentert.

På lanseringen i går fikk noen av forfatterne selv velge seg sine favoritter fra programmet. Erlend Loe skal få med seg Sofi Oksanen, Vera Micaelsen skal på Litterær Pecha Kucha og Jostein Gaarder skal se og høre Gert Nygårdshaug. Tove Nilsen syns det er alt for begrensende å bare velge tre arrangementer, da programmet er alt for interessant og bra.

Mange av forfatterne på forlaget vil være på festivalen. Følg med på Cappelen Damms Litterære kalender, som du finner på forsiden av www.forlagsliv.no. Der vil alle arrangementene ligge inne med link til Oslo Bokfestival. På forlaget vil det i år, som i fjor, holdes Bok & Bolle-festival! Vårt populære barnearrangement får lov å utfolde seg i hele 1.etg og City passasjen lørdag 17. september fra 12.00-16.00. Det blir masse morsomt for store og små barn! For de voksne blir det Litterært Voerspiel på forlaget kl.18.00 samme dag. Følg med for mer info.

Det er med andre ord bare å finlese programmet og legge en plan. Det blir en hektisk og morsom helg!

 

Forfatterne kom til lanseringen i sykkeltaxi! Foto: Vibeke Røgler

 

 

Anette Garpestad
Markedssjef nye medier. Mer enn normalt opptatt av bøker og bokbransje. Girl Geek, SoMe-dame og glad i ting med eple på. Hører mer enn gjerne og mye på musikk. Med hodetelefoner. I det åpne landskapet.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *