3. desember: Blåfjell goes digital

Som dere sikkert har fått med dere så har vi i senere tid lansert julekalender-appen Vinter i Blåfjell. Dette er et skritt videre i det appen kombinerer elementer fra bøkene til Gudny I. Hagen med aktiviteter og spill. Atter en gang er det også Jul i Blåfjell som er julekalender på NRK Super, noe som gleder store og små nisser.

Dagens spørsmål: Hva heter hovedpersonen i Jul i Blåfjell? Send svaret ditt på e-post til: blogg@cappelendamm.no

Dagens premie er en gratis nedlasting av julekalender-appen og en bokpakke med bøker fra Blåfjell-universet.

Anette Garpestad
Markedssjef nye medier. Mer enn normalt opptatt av bøker og bokbransje. Girl Geek, SoMe-dame og glad i ting med eple på. Hører mer enn gjerne og mye på musikk. Med hodetelefoner. I det åpne landskapet.
1 kommentar
  1. He-he! Turte er hovedperson- og tantebarnas store helt ;o)

    3. desember 2011 kl 08:55

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *