Vårens flotteste omslag

Hvert år har vi i faktaredaksjonen en gjennomgang av omslagene på de bøkene vi har gitt ut. Hvilke omslag og titler signaliserer de riktige tingene til bokkjøperne? Under ser dere de tre omslagene på vårens bøker som vi er mest fornøyd med, uavhengig av tema. Disse omslagene appellerte til alle, selv om man ikke var interessert i friluftsliv, grilling eller fiske.

Peter Wessel Zapffe: Barske glæder

 

Viestad, Krog Pedersen, Paulsen: På grillen - rause smaker fra St. Lars

 

Steven Goldfine: Fluenerd
Anne Søyland
Lang fartstid i faktaredaksjonen i Cappelen Damm og interessert i alt som får plass mellom to permer. Student med dårlig råd i Paris en gang på 80-tallet, pendler for tiden mellom Oslo og Paris som henholdsvis redaksjonssjef og ambassadørfrue.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *