Mord, mystikk og kjærlighet i Drøbak

En halv million nordmenn følger en eller flere av de populære romanseriene Cappelen Damm utgir, og nye lanseringer får alltid mye oppmerksomhet. Denne uka lanserte NorskeSerier sin 23. serieroman på markedet, og Skjærgårdsliv har fått en svært lovende start på sitt serieliv!

Skjærgårdsliv er lagt til idylliske Drøbak, hvor forfatter Jeanette Semb selv bor, og lanseringsfesten ble naturligvis lagt til den vakre badebyen. 100 serieabonnenter var invitert på båttur i Oslofjorden, og stemningen var god allerede før vi kastet loss.

– Ideen til Skjærgårdsliv fikk jeg en vårlig morgen da jeg gikk meg en tur nede i Drøbak. Jeg ruslet gjennom Badeparken, på stier som folk har gått på i hundrevis av år, før jeg satte meg på en benk nede ved fjorden og kikket utover det blikkstille vannet og over mot Oscarsborg. Hvordan var det å bo her før i tiden? Var det like idyllisk da? Neste gang jeg var i Badeparken og gikk forbi Varmbadet fra 1902, slo det meg at nettopp her ville det være fint å plassere et strandhotell, rett ved siden av Varmbadet. Fantasien var i sving – og vips så var en ny serie på trappene. Historien min finner sted på Drøbak strandhotell, og gjestene ved hotellet tilbys helsebringende kurer på Varmbadet, forteller Jeanette.

Skjærgårdsliv har de siste dagene fått mye oppmerksomhet i pressen, og på Facebook strømmer positive tilbakemeldinger inn. Førsteopplaget for første bok i serien er på hele 387 000, og vi mener serien vil appellere til et stort publikum. Her får leserne alt en god serieroman skal inneholde: dramatikk, mystikk, kjærlighet og hemmeligheter.

Les mer om Skjærgårdsliv på NorskeSeriers Facebook-side og blogg: www.facebook.com/norskeserier og www.serieliv.no.

Ane Linn Ringstad
Jobber med kommunikasjon i Cappelen Damm.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *