Vagant er kåret til Årets tidsskrift 2013!

Vagant#12013

Vagant er kåret til Årets tidsskrift 2013! Vi gratulerer!
Juryen sier: «25-årsjubilanten Vagant er et tidsskrift med et bredt temafelt, der litteratur, film, kunst og kultur for øvrig settes inn i en bred samfunnsmessig sammenheng. Redaksjonen lykkes i å skape et enhetlig produkt basert på svært mange ulike stemmer, og viser en høy grad av selvrefleksjon om hva et tidsskrift kan og bør være.  Innholdet er til tider krevende, men Vagant framstår som et tidsskrift laget med mye pasjon, og med et bevisst og lekende forhold til visuelle uttrykk.»

Vagant #1 2013 er ute i butikk 18. april. Hvis du har lyst til å tegne abonnement så kan du gjøre det HER.

Anette Garpestad
Markedssjef nye medier. Mer enn normalt opptatt av bøker og bokbransje. Girl Geek, SoMe-dame og glad i ting med eple på. Hører mer enn gjerne og mye på musikk. Med hodetelefoner. I det åpne landskapet.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *