Selvpubliseringstjenesten DinEbok er lansert!

Har du et upublisert manus liggende, har du nå mulighet til å publisere det kostnadsfritt selv. Digitalbok.no har i dag lansert selvpubliseringstjenesten DinEbok.

Tjenesten er enkel å bruke. Du registrerer deg med et forlagsnavn, skaffer et ISBN-nummer, lager en såkalt epub-fil av dokumentet ditt og laster det opp med et omslag. Alt dette er forklart på DinEbok.

DinEbok

Hvorfor en selvpubliseringstjeneste?
Vi vet at mange skriver, men svært få er så heldige at de blir publisert av et forlag, nåløyet der er meget trangt. I utlandet, særlig i USA, har selvpubliseringstjenester eksistert lenge, og med stor suksess, faktisk er det en stor del av den totale bokomsetningen. Vi ønsker å tilby en slik mulighet for skrivende mennesker også i Norge.

Hvem kan benytte seg av tjenesten?
Alle kan det. Det eneste du må passe på at det du skriver ikke bryter norsk lov, og at teksten er i samsvar med publisistisk standard. Det kan du lese om på DinEbok. Vi ønsker alle typer bøker og tekster velkomne, skjønnlitterære bøker, faktabøker, barnebøker, ungdomsbøker, masteroppgaver, doktoravhandlinger, forelesningstekster. Alt som du tror og synes fortjener et marked.

Hva får du av tjenesten?
Du får en plattform å publisere på, og du får en salgskanal – Digitalbok.no. Digitalbok.no er en stor kanal for salg av ebøker, med over 100 000 besøkende i måneden. Det å laste opp boken din der, er gratis, og av salget får du 70 % av inntektene.

Hvordan kan du lykkes?
Det er opp til deg selv. Du må huske på at det tar tid å gjøre deg selv som forfatter og boken din kjent, men hvis du bruker nettverkene dine godt, f.eks. på sosiale medier, har du markedsføringskanaler som kan være svært gode. Er teksten din god, og treffer et bredt publikum som snakker om den, ja, da kan du virkelig lykkes.

DinEbok ønsker deg velkommen!

Ingunn Lindborg
Er digital rådgiver i forlaget. Har vært i bokbransjen bestandig, vil blogge om den, og om bøker selvfølgelig.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *