Pippi Langstrømpe – nå også som app for iPad og iPhone!

Skjermbilde 2014-02-19 kl. 13.44.26Nå endelig på norsk!

Pippi – verdens sterkeste jente – flytter inn i Villa Villekulla og møter sine nye venner Tommy og Annika, i denne klassikeren av Astrid Lindgren. Hele originalfortellingen Kjenner du Pippi Langstrømpe, med illustrasjoner av Ingrid Vang Nyman, finnes med i denne apputgaven for iPad og iPhone. Fortellingen er stemningsfullt innlest av Guri Glans.

I tillegg til at boken kan leses på vanlig måte, eller at barnet kan høre fortellingen lest høyt, kan barnet også trå inn i boksider og klikke på gjenstander og personer. Finurlige animasjoner, uventede lyder, musikk, spill og tegneaktiviteter er gjemt på sidene, klart for å oppdages når barnet tar steget inn i Pippis verden.

Les gjerne anmeldelsen på den svenske pappabloggen Pappasappar om den svenske utgaven av appen. «Her har man på en fin måte klart kunststykket med å overføre Pippi Langstrømpe til et nytt medie, samtidig som man beholder Pippi-følelsen. Med det mener jeg for eksempel karakterene, det lekfulle og litt rampete,» sier anmelderen og gir appen karakteren 5/5.

Appen finner du i App Store HER.

pippi1 Pippi2 pippi3
Anette Garpestad
Markedssjef nye medier. Mer enn normalt opptatt av bøker og bokbransje. Girl Geek, SoMe-dame og glad i ting med eple på. Hører mer enn gjerne og mye på musikk. Med hodetelefoner. I det åpne landskapet.
1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *