Kaptein Sabeltann – nå som app!

Alle barns favorittsjørøver, nå som app for nettbrett!

Alle barns favorittsjørøver Kaptein Sabeltann blir 25 år i år! Dette vil bli feiret på mange forskjellige måter, blant annet med den helaftens spillefilmen Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama som har premiere i slutten av september. Vi feirer begivenheten med å endelig gjøre bøker tilgjengelig i et nytt format. I vår nye Kaptein Sabeltann-app kan flere av bøkene om ham endelig leses på både iPad og Android.

Slik ser åpningssiden i den nye Kaptein Sabeltann-appen ut.
Slik ser åpningssiden i den nye appen ut.

Når du laster ned denne appen, får du med boken Kaptein Sabeltann og bokstavjakten – en alfabetbok, HELT GRATIS. Boken ligger allerede i «bokhyllen» og kan leses når som helst.

Under bokhyllen finner du Kaptein Sabeltann-bokbutikken, hvor det ligger tre spennende bildebøker som kan kjøpes. Foreløpig finner du Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt, Pinky blir en av Kaptein Sabeltanns menn og Kaptein Sabeltann og Pinky på tokt med Den sorte dame.

Du kan selv velge om du vil lese boken, eller høre den berikede innlesningen som Terje Formoe selv står for. Lydbokversjonen har kulisser med dramatisk musikk og et spennende lydbilde. Alle bøkene inneholder også en bonussang.

Appen er GRATIS, og kan lastes ned fra App Store HER, og fra Google Play HER.

Les også intervju med Terje Formoe HER, hvor han snakker om 25-årsjubileumet for Kaptein Sabeltann, og den eventyrlige reisen det har vært!

kapteinsabeltann3

Anette Garpestad
Markedssjef nye medier. Mer enn normalt opptatt av bøker og bokbransje. Girl Geek, SoMe-dame og glad i ting med eple på. Hører mer enn gjerne og mye på musikk. Med hodetelefoner. I det åpne landskapet.
3 kommentarer
 1. Glen:

  Ikke til iPhone, bare iPad?

  18. juli 2014 kl 00:33
  • Cappelen Damm:

   Hei Glen. Det stemmer, appen er foreløpig kun til iPad.

   27. juli 2014 kl 10:11

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *