Forfattermingling på pressekonferanse

Presselunsj-cappelen-dammPresselunsj-cappelen-damm
Fullt hus på Cappelen Damms presselunsj, hvor redaksjonene for Norsk skjønnlitteratur, Krim og Dokumentar presenterte høstens utgivelser.

Torsdag 11. august presenterte redaksjonene for norsk skjønnlitteratur, krim og dokumentar sine høstlister for pressen. Vi gleder oss til en særdeles spennende bokhøst, med utgivelser fra en rekke profilerte, aktuelle, nyskapende og helt ferske forfattere!

Følg med på våre nettsider for oppdatert informasjon, og meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev. 

Redaksjonssjef Ingebrigt Waage Haaland presenterte høstens utgivelser fra redaksjonen for Dokumentar. De har en omfattende og bred liste, og byr blant annet på utgivelser fra Tor Bomann-Larsen, Torbjørn Færøvik, Hallvard Notaker og Sophie Elise Isachsen. Bruce Springsteens selvbiografi er også et av høydepunktene på høstlisten.

Krimhøsten ble presentert av Knut Gørvell, og den er allerede i full gang! Liten tvil om at krimhøsten blir særdeles sterk, med Karin Fossum – som allerede har inntatt toppen på bestselgerlisten og har fått yatzy i 6´ere – , Gert Nygårdshaug, Hans Olav Lahlum og Chris Tvedt.

Redaksjonssjef John Erik Riley presenterte høstens Blant nyhetene som ble presentert var nye romaner fra forfattere som Erik Fosnes Hansen, Vigdis Hjorth, Selma Lønning Aarø, Eivind Buene. Årets debutanter er Frederik Svindland, Maiken Horn Bolset og Benedicte Alexandra Lie. Lars Saabye Christensen utgir en illustrert diktsamling i samarbeid med illustratør Stian Hole. Det vil også bli gitt ut et etterlatt manus av Stig Sæterbakken.

Her kan du se bilder fra seansen: 

Anette Garpestad
Markedssjef nye medier. Mer enn normalt opptatt av bøker og bokbransje. Girl Geek, SoMe-dame og glad i ting med eple på. Hører mer enn gjerne og mye på musikk. Med hodetelefoner. I det åpne landskapet.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *