Let´s talk about sex, baby….

Audrey Carlan Calendar GirlAudrey Carlan Calendar Girl

Audrey Carlan har med serien Calendar Girl i løpet av kort tid sust til toppen av bestselgerlistene i mange land – også i Norge! Denne uken var hun på Norges-besøk, og det har vært en sann glede å ha denne entusiastiske forfatteren på forlaget.  I løpet av noen få dager rakk hun å hilse på fansen på kveldsarrangement, i tillegg til diverse intervjuavtaler og et aldri så lite stopp i podcaststudioet! Det ble en skikkelig energisk samtale om skriving, suksess, reising på flere plan og  – selvsagt – om sex!

Audrey tok et glass sammen med Knut Gørvell i forkant av forlagsarrangement.
Audrey Carlan tok et glass sammen med Knut Gørvell i forkant av forlagsarrangement.
Audrey Carlan
Audrey Carlan var en energisk og hyggelig gjest å ha i studio!

Om Calendar Girl-serien: Mia Saunders trenger penger. Mye penger. Hun har ett år på seg til å betale farens spillegjeld til gangsteren som har banket opp faren hennes og fremdeles truer ham på livet. For å være nøyaktig trenger hun én million dollar.

Oppdraget er enkelt. Hun skal jobbe som eksklusiv eskortepike i tolv måneder, og betale ned på gjelden underveis. Hver klient leier henne for en måned av gangen. Jobben går ut på å være selskapsdame – sex skal kun skje frivillig og er ikke en del av kontrakten.

Les mer om bøkene i Calendar Girl-serien på våre nettsider. 

Hør Bokprat med Audrey Carlan her: 

 

Anette Garpestad
Markedssjef nye medier. Mer enn normalt opptatt av bøker og bokbransje. Girl Geek, SoMe-dame og glad i ting med eple på. Hører mer enn gjerne og mye på musikk. Med hodetelefoner. I det åpne landskapet.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *