<3 aaliyah

En liten sjokkrosa opplevelse. aaliyah

Audun Mortensen debuterte med den kritikerroste diktsamlingen Alle forteller meg hvor bra jeg er i tilfelle jeg blir det i 2009. I fjor kom romanen Roman. For noen uker siden dumpet denne invitasjonen ned i innboksen min:

Flamme invite

Lansering av Audun Mortensens nye diktsamling aaliyah. Man er glad i morsomme boklanseringer, noe Flamme forlag kanskje er den aller beste i klassen til å arrangere. I tillegg liker man dikt, spesielt de Audun Mortensen skriver. Jeg tok en venninne med meg og tuslet bort på Gloria Flames (passende!) for å være med.

Flamme forlag hadde altså kommet på et smått genialt opplegg hvor alle som leste to dikt fra boken live, fikk boken til odel og eie. Mange stilte seg i kø, og folka leverte. Jeg greide ikke å finne motet til å komme meg opp til mikrofonen. Dessverre. Dette angret jeg senere på og har derfor laget denne lille videoen hvor jeg gjør akkurat det jeg burde ha gjort da, nemlig leser to av diktene fra aaliyah.

[vimeo]http://www.vimeo.com/24130579[/vimeo]

PS: Jeg er ikke den eneste i Cappelen Damm som lar meg begeistre av Audun Mortensen. Maria på Pocketprat beat me to the punch med å publisere sin omtale om boken. Den kan du lese her. I tillegg går praten på Twitter. Bare vent. Det er like før noen begynner å snakke om konspirasjon. Aaliyah-konspirasjonen. Den store.

 

Anette Garpestad
Markedssjef nye medier. Mer enn normalt opptatt av bøker og bokbransje. Girl Geek, SoMe-dame og glad i ting med eple på. Hører mer enn gjerne og mye på musikk. Med hodetelefoner. I det åpne landskapet.
3 kommentarer
  1. Maria Øvrebø:

    Kult! Skulle vært på den lanseringen, kjenner jeg.

    24. mai 2011 kl 06:52

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *