Lillehammer goes hipstamatic

Lillehammer er en fin by, spesielt når det er Litteraturfestival. Retrokameraappen hipstamatic gir det hele en nice touch. Her er noen inntrykk.

Å komme seg til Lillehammer betyr tog. Det er lesevennlig. Og trivelig.

 

Storgatagata. Ikke mest effektiv når man skal nå arrangementer. Alt for mange kjente som må hilses på.
Lunsj i Parken er et velbesøkt opplegg. Her Axel Hellstenius og Morten Skårdal som leser fra den Uprisvinnende boka Fittekvote.
Jan Kjærstad snakket om sine bøker med Tone Selboe på Banken. Fint arrangement.
Videre til Mikkel Bugge i Lillehammer bibliotek. I samtale med Vagants Audun Lindholm. Flott samtale som fikk meg til å enda en gang huske på at jeg må få lest Gå under jorda. Mikkel Bugge har by the way en av de fineste dialekter jeg vet om...
Stopper opp i Storgata for å se på fine bokutstillinger... (og ja, det er meg.)
...og tar en kaffe på One hand clapping. Best kaffe på Lillehammer.
Simen Ekern kommer med bok om Roma i høst. Foredraget hans på Kafé Stift var et av høydepunktene på festivalen. Vi gleder oss til boka kommer!
Rimskis sykkelpiano underholdt under hele festivalen. Det er fortsatt et mysterium hvordan det er mulig å sykle, styre og spille piano samtidig. Det kaller jeg multitasking.
Anette Garpestad
Markedssjef nye medier. Mer enn normalt opptatt av bøker og bokbransje. Girl Geek, SoMe-dame og glad i ting med eple på. Hører mer enn gjerne og mye på musikk. Med hodetelefoner. I det åpne landskapet.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *