I studio med Øystein Dolmen

 

Øystein Dolmens Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin har premiere 25. september 2015. Boken er ute nå!
Øystein Dolmens Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin har premiere 25. september 2015. Boken er ute nå!

Endelig kommer det helaftens animasjonsfilm med Knutsen & Ludvigsen! Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin ligger an til å bli en velfortjent stor suksess – og vi er glade for å ha den minst like morsomme bokversjonen her hos oss i Cappelen Damm!

Heldige meg fikk studiotid med selveste Øystein Dolmen, og det ble en prat om fortellinger, hvordan Knutsen & Ludvigsen fikk hatt, hvorfor musikken til Knutsen & Ludvigsen lever i generasjon etter generasjon og hvordan det har vært å bruke 20 (eller 30…) år på få til å lage film. Og så handler det om kazoo – det kan aldri bli for mye kazoo!

God fornøyelse! 

knutsenogludvigsenbanner
Anette Garpestad
Markedssjef nye medier. Mer enn normalt opptatt av bøker og bokbransje. Girl Geek, SoMe-dame og glad i ting med eple på. Hører mer enn gjerne og mye på musikk. Med hodetelefoner. I det åpne landskapet.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *