Bokprat: Bill Clegg

Bill Clegg BokpratBill Clegg Bokprat

«Clegg has conjured a novel that reveals the depths of the human heart.»
Clare Clarc, The Guardian

 

Bill Clegg har skrevet romanen Vi som hadde en familie, en av de beste bøkene jeg har lest i vår. Gleden var stor da han kom på besøk og ble med meg en tur inn i vårt bittelille studio for en prat. I denne episoden av Bokprat snakker vi om denne romanen, leseropplevelsen, hvor fortellingen kom fra og hvordan det er å skrive selv når man også jobber som litterær agent.

Bill_Clegg_Vi_som_hadde_en_familie
Les mer og kjøp boken på cappelendamm.no

Om romanen:
Kjernen i ‘Vi som hadde en familie’ er en hyllest til den familien vi fødes inn i, og den vi skaper oss selv. Og nettopp derfor er det en bok som angår oss alle. Usikkerheten på hva som egentlig har skjedd driver leseren frem, samtidig som det er en historie om tilgivelse og håp, en historie som ikke etterlater noen uberørt. Les mer om boken på våre nettsider. 

Les også: 
Bokprat: Kvinnelige forfattere, skam og sex og sånt.
Ane Nydal: Håper folk kommer til å le

Anette Garpestad
Markedssjef nye medier. Mer enn normalt opptatt av bøker og bokbransje. Girl Geek, SoMe-dame og glad i ting med eple på. Hører mer enn gjerne og mye på musikk. Med hodetelefoner. I det åpne landskapet.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *