Nå kommer han på Norgesturne:

Ny bok om Pablo Escobar avslører svært ømtålige historier som aldri tidligere har blitt fortalt

EscobarEscobar
- Denne nye boka avslører historier som er svært ømtålige, som aldri tidligere har blitt fortalt, og som avdekker en del sannheter rundt flere hendelser han var direkte innblandet i. Historier som fram til nå har blitt liggende i skyggen, sier Juan Pablo Escobar om sin nye bok Pablo Escobar - Det faren min aldri fortalte. (Foto: privat, familien Marroquín Santos)

Juan Pablo Escobar er sønnen til historiens mest kjente narkobaron, Pablo Escobar. Nå er han ute med ny bok om faren, og neste uke besøker han Norge.

Juan Pablo Escobar
Den verdenskjente narkobaronens sønn kommer med ny
og oppsiktsvekkende informasjon i sin nye spennende dokumentar «Pablo Escobar – det faren min aldri fortalte». Boken er oversatt til norsk av Signe Prøis. Kjøp den på Cappelendamm.no

– Mange har spurt meg hvorfor jeg skriver enda en bok om faren min. Fortalte jeg ikke alt som var å fortelle i den første? Svaret mitt er enkelt og greit: Denne nye boka avslører historier som er svært ømtålige, som aldri tidligere har blitt fortalt, og som avdekker en del sannheter rundt flere hendelser han var direkte innblandet i. Historier som fram til nå har blitt liggende i skyggen, sier Juan Pablo Escobar om sin nye bok Pablo Escobar – Det faren min aldri fortalte.

Escobar besøker en rekke norske byer i forbindelse med lanseringen av den siste boken om faren.

Escobar på Norgesturne

I anledning lansering av den norske utgaven av Pablo Escobar – Det faren min aldri fortalte kommer Escobar til Norge. Han vil besøke en rekke av de norske byene og det blir flere anledninger til å møte ham på ulike publikumsarrangement:

9 april blir det samtale mellom Escobar og Tom Egeland på Kampen bistro i Oslo
10 april er Escobars på Litteraturhuset i Bergen
11 april er Escobar på biblioteket i Kristiansand
12 april kan man møte Escobar på Sølvberget i Stavanger
13 april er Escobar på Litteraturhuset i Trondheim
14 april besøker Escobar Litteraturhuset i Fredrikstad

Nye avsløringer

Han har i arbeidet med boken saumfart halve Colombia, og han har hatt samtaler med farens medarbeidere, fiender og ofre. Han avdekker en rekke tidligere ukjente forhold, og han kaster nytt lys over en mann og en epoke som satte sitt preg på et helt kontinent.

Pablo Escobar
Den verdenskjente narkobaronens sønn har tidligere skrevet boken Min far Pablo Escobar – Kjøp den på Cappelendamm.no

Kan hat gå i arv?

Som pasifist har Escobars sønn tatt initiativ til dialog, forsoning og tilgivelse overfor barna til alle dem som ble ofre for narkoterroren hans far utøvde på 80- og 90-tallet. Han er også opptatt av spørsmålene rundt hvordan historien påvirker den neste generasjonen, hvordan man kan velge seg sin egen vei, og om hat kan gå i arv. Hans siste bok er et forsøk på å bevise at fred og forsoning er noe mer enn en utopi.

 

Tonje Skjervold
Markedssjef innhold i Cappelen Damm forlag. Har bakgrunn som journalist fra blant annet Dagens Næringsliv/D2 og NRK.
Legg inn kommentar
  1. Einar Kr. Holtet:

    Utrolig fascinerende! Dette norgesbesøket bør få stor oppmerksomhet…

    5. april 2018 kl 13:03

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *