Michelle Obama avslører omslaget på memoarboken Min historie

Michelle ObamaMichelle Obama
Michelle Obamas memoarer "Min historie" kan du kjøpe på capplenedamm.no

Tidligere førstedame i USA Michelle Obama avslørte i dag omslaget på memoarboken Min historie som har verdenslansering 13. november. Bokens engelske tittel blir Becoming.

Michelle Obama bok
Nå gir Michelle Obama ut bok: Min historie kommer på 25 ulike språk og har verdenslansering 13. november.

Tidligere førstedame i USA Michelle Obama avslørte i dag omslaget på den etterlengtede memoarboken Min historie på sin Instagram-konto. Boken har verdenslansering 13. november, men kan allerede forhåndsbestilles her.

Avslører bokomslag og upubliserte familiebilder

Michelle Obama valgte bildet til omslaget på bakgrunn av en fotoseanse som ble gjort i Washington DC av den kjente portrettfotografen Miller Mobley tidligere i år. Stylingen ble gjort av Meredith Koop, Carl Ray og Yene Damtew. Christopher Brand, nestleder og kreativ leder av Crown Publishing Group, har designet omslaget.

Forut for avsløringen av bokomslaget delte nylig fru Obama fire tidligere upubliserte familiebilder på sin instagramkonto. Bildene viser hendelser og øyeblikk i Michelle Obamas liv, fram til hun ble den kvinnen hun er i dag.

Fru Obama (@michelleobama) uttaler følgende:
«Jeg er begeistret over å få dele omslaget på Becoming med dere alle sammen. Prosessen med å skrive boken har vært svært meningsfull og opplysende for meg personlig. Når jeg nå forbereder meg på å dele Becoming til høsten, håper jeg dere også tenker gjennom deres egen historie og finner en tro på at det vil hjelpe deg å bli den du ønsker å være. Historien din er det du har, og alltid vil ha. Den er det du som eier.»

Inviterer leserne inn i sin verden

Michelle Obamas bok vil bli lansert både som e-bok og papirbok i Norge av Cappelen Damm. Den vil publiseres på 25 ulike språk over hele verden.

I memoarene, som byr på dyp ettertanke og engasjerende historiefortelling, inviterer Michelle Obama leserne inn i sin verden og forteller om hendelsene som har formet henne fra barndommen på sørsiden av Chicago, via årene som yrkesaktiv mor, til tiden som førstedame på verdens mest kjente adresse.

Forteller sin egen historie med egne ord

Med stor ærlighet og mye humor beskriver hun seire og skuffelser, både offentlige og private. Hun forteller sin egen historie med egne ord, på egne premisser. Min historie er en varm, klok og åpenhjertig fortelling, en uvanlig intim oppsummering fra en kvinne med tyngde og substans som på urokkelig vis har definert egne forventinger, og hvis historie inspirerer oss til å gjøre det samme.

Når boken lanseres vil Fru Obama legge ut på en lengre lanseringsturne både i USA og i resten av verden. Detaljer rundt dette vil bli offentliggjort på senere tidspunkt.

Kommer ut på 25 ulike språk

En engelskspråklig utgave av boken Becoming vil publiseres av Crown Publishing Group/Penguin Random House i USA og Canada. Viking/Penguin Random House UK er utgiver på det britiske markedet. Boken vil oversettes til hele 24 språk, deriblant:

Spansk (Plaza & Janés/Penguin Random House Grupo Editorial); tysk (Goldmann Verlag/Verlagsgruppe Random House); portugisisk Brasil (Objetiva/Companhia das Letras); portugisisk Portugal (Objectiva/Penguin Random House Portugal); katalansk (Rosa dels Vents/Penguin Random House Grupo Editorial); fransk (Editions Fayard); albansk (Dudaj Publishing); arabisk (Hachette Antoine/Naufal); kinesisk (Business Weekly Group); tsjekkisk (Argo); dansk (Lindhardt og Ringhof); nederlandsk (Hollands Diep); finsk (Otava Publishing Company); gresk (Athens Bookstore Publications); hebraisk (Yedioth Books); ungarsk (HVG Publishing Co.); italiensk (Garzanti); japansk (Shueisha); koreansk (Woongjin Think Big Co., Ltd.); litauisk (Alma Littera); polsk (Agora Publishing House); svensk (Bokförlaget Forum); and vietnamesisk (First News – Tri Viet Publishing Co., Ltd.).

Tonje Skjervold
Markedssjef innhold i Cappelen Damm forlag. Har bakgrunn som journalist fra blant annet Dagens Næringsliv/D2 og NRK.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *