Åpenhjertig om den vonde kjærligheten:

Sophie Elise gir ut ny bok om ulykkelig kjærlighet

Sophie Elise ny bok Elsk megSophie Elise ny bok Elsk meg
Sophie Elise Isachsen følger nå opp boksuksessen fra 2017 med en ny bok. (Foto: Truls M. Qvale)

Sophie Elise Isachsen er en av landets mest fulgte bloggere. Hennes debutbok Forbilde ble i 2016 en av årets store bestselgere. Nå er hun aktuell med boken Elsk meg.

Sophie Elise ny bok elsk meg
Kjøp Elsk megCappelendamm.no

Etter suksessen med Forbilde i 2017 gir Sophie Elise nå ut sin andre bok. Elsk meg handler om en ung jente på vei inn i en av de sterkeste formene for avhengighet et ungt menneske kan oppleve: Forelskelse.

Sophie Elises bok Elsk meg gir et unikt og engasjerende innblikk i hvordan det er å være ung og forelska i 2018, og viser alle de utenkelige tingene man er villig til å gjøre for noen man har blitt avhengig av, og som ikke nødvendigvis er avhengig av deg tilbake.

Sophie Elise ny bok Elsk meg
Sophie Elise ble først kjent gjennom bloggen Sophieelise.blogg.no (Foto: Truls M. Qvale)

– Sophie Elise skriver godt

Det har vært svært stor interesse for den nye boken i media. VG var først ute med å anmelde Elsk meg, og skriver: 

Sophie Elise skriver godt, og innimellom klarer hun å berøre. Spesielt er fortellingen om 17. mai-feiringen sterk. Historien har driv og stopper ikke opp, selv om hun selv gjør det i boken, mens hun sitter og stirrer på telefonen sin og venter på melding fra Ham.

Dagbladet fulgte opp med sin anmeldelse like etterpå:

Jeg-personen framstår skarp, humoristisk og fandenivoldsk, og med en svart selvironi som er befriende. Som da hun treffer ham første gang:

«Siden ansiktet hans avslørte svært lite tok jeg meg i å lure på om han hadde like mye Botox som meg, eller kanskje mer, for til og med jeg klarer å smile.»

Ønsker du å lese flere artikler fra Cappelen Damm, meld deg på nyhetsbrev her!

Knut Gørvell
Jeg er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm med ansvar for skjønnlitteratur og sakprosa. Jeg brenner for å formidle litteratur til det norske folk.