Arne & Carlos med Barbiealternativ!

I september er designduoen Arne & Carlos igjen bokaktuelle, denne gang er tema strikkedukker. Boken har fått tittelen Strikkedukker og byr på morsomme dukker i alle varianter.

Arne & Carlos i strikket utgave

Fra forordet i boken:

Tenk å være liten og få komme inn i et hus fullt av overraskelser. Et hus med rare ting og leker der det er lov til å rote, dra frem saker og ting og la alt få ligge uten at noen ber deg rydde. Det er dette som er drivkraften bak strikkedukkene, det å kunne glede noen små som kommer på besøk. Vår dukke er nok ikke bare for de små; voksne med et barnslig sinn kan også ha glede av den. Om de ikke leker med dukken, kan de i alle fall skape noe til den. Vi vil gi deg en titt inn i dukkeverkstedet, dele litt av vår inspirasjon og gi deg noen oppskrifter som du selv kan bygge videre på.

Her er det rom for lek! Og vi ønsker deg mye moro og glede mens du holder på!

Arne & Carlos

I boken møter vi kafè-dukken, den aktive friluftslivsdukken, jåledukken, dukken for de store anledninger og mange, mange fler.

Dukker på kafé: Dukker på kafé: "Bla, bla, bla...og da sa jeg..."
Dukke på hylla: "Jeg tar en liten hvil her på hylla, jeg..."
Dukker ved disken: " Mmmmm...Cupcakes!"

Arne & Carlos presenterte sin første kleskolleksjon i 2002. Duoen har designet for motehus som Comme des garcons og Urban Outfitters. De senere årene har de konsentrert seg om design av strikkeplagg inspirert av norske tradisjonsmønstre. I den nye boka Strikkedukker presenteres vi for nok en fargerik og kreativ kleskolleksjon. For dem som ikke bare ønsker å strikke til dukkene, men også kan tenke seg å utvikle klærne til barna eller seg selv er det også mulig. Arne & Carlos samarbeider med Dale som vil levere oppskrifter til et utvalg av klærne i boka.

Se mer om Arne & Carlos her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IzI8WT2j_zs&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g54tJWw2-6c&feature=related[/youtube]

 

Liv Grønback
Markedssjef for faktabøker i Cappelen Damm forlag.
1 kommentar
  1. Bjørg Inger Grimestad:

    Hei!Er det ingen som har tenkt på å samle gamle strikke og hekleoppskrifter til grytekluter(bruks/pynt) i ei bok? Vil være synd hvis dette går i glemmeboken.

    10. juli 2011 kl 20:44

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.