Forsmak på høstens bøker

Jeg har brygget mitt eget øl! Ingefærøl. Oppskriften fant jeg i manus til en av høstens kokebøker Matmisjonen – ekte mat fra 10 bloggere. Det er massevis av gode og ærlige oppskrifter og ekte, ujålete matglede mellom permene. Er du hobbykokk, glad i mattradisjoner, rene og smakfulle råvarer, har du virkelig noe å se frem til. Og det er mer: Torgrim Eggen og Gert Nygårdshaug kommer med kokeboken Vår ære og vår mat og Dr. Sofie Hexeberg og medforfattere kommer med Frisk med lavkarbo – kaker og desserter.
Faktaredaksjonen presenterer høstens bøker. Forlagssjef Anne Søyland leder an.
Faktaredaktøren i aksjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du interessert i musikk eller reiser, er det også mye å se frem til. Det bli bok om Kaizers Orchestra og John Lennons brev. Og Drømmereiser fra Lonely Planet og Hjemlandet fra fotograf  Bård Løken.

Det er spennende og gøy for Faktaredaksjonen å presentere neste sesongs titler for salg- og markedsavdelingen, informasjonsavdelingen og andre redaksjoner på huset. Kommer de til å tenne på det vi har jobbet iherdig med gjennom en lang vinter? Ja, det er kanskje gått flere vintre. Blir de like entusiastiske som vi over Nye vitaminrevolusjonen eller en ny kokebok med lunsjbokser for barn? Heldigvis fikk vi inntrykk av at nysgjerrigheten ble tilstrekkelig pirret og at forventningene er høye. Oppmerksomme og ivrig lyttende markedssjefer og salgsdirektører sørget for det. Og intet gleder oss mer når vi pøser på med titler som Bokhandleren på Grønland, Tøff pappa av Alex Rosén, skitreningsboken Løype! av Siri Halle og Inge Bråten og Norske rovdyr med QR-koder med lydeffekter. For å nevne noen. Det er bare å glede seg, folkens!

 

Bente Dahl Svendsen
Redaktør for livsstil-, koke- og treningsbøker. Pusler litt med triathlon og liker å lage god mat.
1 kommentar
  1. Susanne:

    Bok om Kaizers Orchestra? Hva er dette for noe? Kan du utdype?:P

    23. mars 2012 kl 13:29

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.