Eventyrlysten? Glad i å skrive?

Aleksander GammeDa er det en stor mulighet for at du kan bli forfatter i den nye bokserien «Uforglemmelige eventyr». Plukk ditt favorittøyeblikk på tur eller din beste ekspedisjonshistorie og la oss få høre om det!
For dersom du synes opplevelsen er uforglemmelig, kan du inspirere og underholde mange ved å dele opplevelsen med dem. Har du noen gang vært på et eventyr hvor du jublet av begeistring? Eller kjente tårene trille nedover kinnet av stolthet og glede? Eller stått på en himmelsk fjelltopp, danset med løver eller drukket te med en indianerhøvding og bare tenkt: Tenk at jeg får oppleve dette?
I denne bokserien ønsker vi å fange historier med høy «klype seg i armen»- faktor. Ditt bidrag behøver ikke være en lang historie fra a til å, den kan gjerne være spunnet rundt et spesielt eller symbolsk øyeblikk som har satt dype spor. Episk, forunderlig, dramatisk, eventyrlig, annerledes – du velger.
La skriveopplevelsen bli en opplevelse i seg selv – hopp i det selv om det er lenge siden du har skrevet norsk stil. Du vil få oppfølging og veiledning underveis.

Hilsen Aleksander Gamme

Lengden på bidragene bør ikke overstige 35 000 tegn med mellomrom. Send med et antall fotos som tilpasses tekstlengden, gjerne noen få ekstra, slik at vi har noe å velge blant. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte en av redaktørene, Aleksander Gamme (aleksander@gamme.no) eller Gro Stangeland (gr-sta@online.no). Tekst og fotos kan sendes til Gro Stangeland som e-postvedlegg og/eller på minnepinne i posten (Oberst Rodes vei 44F, 1152 Oslo).
Innleveringsfrist: 1. februar 2015.
Den første boken i serien kommer ut på Cappelen Damm høsten 2015

Aleksander Gamme
Aleksander Gamme (f. 1976) er frilansjournalist og representant for nyere tids «ukjente» eventyrere. Han har dedikert store deler av livet til å lede og gjennomføre ulike ekspedisjoner og utradisjonelle reiser over hele verden. Heriblant klatret til topps på Mount Everest og andre høye fjell, krysset Grønland på ski flere ganger, syklet gjennom Sahara med mer
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.