Grønne smoothier er i vinden

Smoothie-bonanza!

smoothiesmoothie
GRØNN, GUL ELLER ROSA: Forfriskende smoothier er ensbetydende med sommer og sol. "Grønne smoothier", "Smoothieskåler" og "Smoothier" bugner av herlige oppskrifter.
smoothier
«FLYTENDE SOLSKINN»: Grønt gir oss mange viktige vitaminer, enzymer, mineraler og sekundære plantestoffer.

Skal det være en eller to grønne smoothier i pinsehelgen? Disse styrkedrikkene er kjempegode og veldig sunne også! Grønnsaker, friske urter og søte frukter gjør smoothiene fulle av vitaminer og gir deg masse energi. Oppskriftene er enkle å følge – og du trenger bare en blender og en håndfull ingredienser, så kan du lage deilige sunnhetsdrikker på en-to-tre!

Grønt er skjønt for kroppen

De klassiske fruktsmoothiene har lenge vært en favoritt. Nå får de stadig mer konkurranse fra de grønne smoothiene, og det med god grunn. Grønt gir oss mange viktige vitaminer, enzymer, mineraler og sekundære plantestoffer, i tillegg til at du raskt kan føle deg mer opplagt og i bedre form.

Visste du at det er klorofyllet som gjør de grønne smoothiene så sunne? Det er klorofyllstoffet som gir farge til plantene, og det kalles gjerne «flytende solskinn».

Rucola ruler – har du prøvd denne?

smoothier
FÅ INGREDIENSER – MEN SUPERGODT!

Frisk, fruktig og krydret! Denne smoothien byr på en kombinasjon av krydret rucolasmak og frisk appelsinsmak. Appelsinskall skal være enda sunnere enn fruktkjøttet – forutsatt at appelsinen er usprøytet, så klart.

Du trenger: 1 usprøytet appelsin med litt skall, 1 dl vann, 30 gram rucola, en halv banan

Valgfritt: Du kan søte litt ekstra med kokosblomstsukker!

Slik gjør du: Miks alt i blenderen, og vips – så har du en deilig ruccolasmoothie to go.

Sjekk ut alle tre smoothiebøkene og finn din favoritt, i tillegg er det en egen smoothiebok for barn. En perfekt måte å få i barna mer grønnsaker!

smoothier
NOE FOR ENHVER SMOOTHIEGLAD PERSON: Velg Grønne smoothier hvis du er glad i grønne og spennende grønnsaker, Smoothieskåler for deg som rekker å spise frokost (eller ønsker å gjøre det:) – og klassikeren Smoothier for deg som er størst tilhenger av de alminnelige fruktsmoothiene.
Vibeke C. Christiansen
er informasjonsansvarlig for faktaredaksjonen og har bakgrunn som journalist og redaktør fra mediebransjen. Jeg brenner for godt innhold, kommunikasjon og formidling!
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *