Smarte ryddebøker:

Ta våroppryddingen til nye høyder med disse geniale bøkene

Få detaljerte råd og trinn for trinn-illustrasjoner i Magisk opprydding og Mer Ryddemagi fra Marie Kondo, ryddedronningen som har tatt verden med storm med KonMari-metoden. Få mer inspirasjon til et ryddig sinn og hjem i 100 umistelige ting og Få det gjort!.

Har du ennå ikke ryddet klart til sommeren? Fortvil ikke. Med disse fire bøkene får du tips og triks som vil gjøre ryddingen til en lek!

Rydd i hjemmet med KonMari-metoden, bli inspirert av Lucy Dillon til å kvitte deg med unødvendige ting og ta en digital opprydding ved hjelp av Allens metode med disse smarte ryddebøkene.

Rydd deg lykkelig med den berømte KonMari-metoden

ryddebøker
Rydd deg lykkelig! Kjøp Kondos Magisk Opprydding på Cappelendamm.no.

Marie Kondo og hennes metode har blitt et fenomen, også i Norge. Rydd deg til et bedre liv med boken Magisk Opprydding, ryddetrenden som har tatt verden med storm. KonMari-metoden går sin seiersgang verden rundt. Hemmeligheten bak suksessen er at den lærer deg teknikkene du trenger for å rydde én gang for alle. Og har du det ryddig rundt deg, vil også livet ditt bli bedre.

Forfatter Marie Kondo har på kort tid blitt hele verdens ryddeguru. Helt siden hun var liten har hun vært opptatt av å finne gode systemer for å rydde og organisere. I dag er hun verdens ledende ryddekonsulent, med lange ventelister og en sensasjonelt bestselgende bok bak seg.

Den populære oppfølgeren fra Kondo – Mer Ryddemagi!

ryddebøker
Kjøp oppfølgeren i pocket fra Marie Kondo, Mer Ryddemagi på Cappelendamm.no.

Oppfølgeren Mer Ryddemagi er nå ute i pocket. I bok nummer to fra Marie Kondo får du flere praktiske tips fra ryddedronningen selv. Med sin bok Magisk opprydding kom Marie Kondo som en tornado inn i norske hjem og fikk nordmenn til å gå løs på skuffer og skap, kjeller og loft. I Mer ryddemagi gir hun flere og mer detaljerte råd om hvordan du skaper orden rundt deg, og trinn for trinn-illustrasjoner viser hvordan du bretter, sorterer og organiserer. Boken Mer ryddemagi gir deg nøkkelen til et enklere liv. Boken inneholder en praktisk veiledning med instruktive strekillustrasjoner.

Magisk opprydding og Mer Ryddemagi har solgt mer enn 8 millioner eksemplarer verden over, og Time Magazine har kåret Marie Kondo til en av verdens 100 mest innflytelsesrike personer.

Velsmurt hverdag uten stress

ryddebøker
Få mer kontroll over egen hverdag med boka Få ting gjort! Kjøp den på Cappelendamm.no.

Få ting gjort! er boken som har blitt en bibel for næringslivsledere og privatpersoner over hele verden, foreligger nå i totalrevidert og nyoversatt utgave. Her er metodene hans tilpasset vår nye digitale hverdag. Du lærer blant annet hva som skal til for å lage gjøre-lister som virkelig fungerer, hvordan hurtigtrikset «tominuttersregelen» frigjør arbeidstid og skaper sinnsro, og ikke minst – hvordan du skal få overtaket på innboksen og det digitale stresset én gang for alle.

Forfatter David Allen er blitt omtalt som en av verdens mest innflytelsesrike tenkere innenfor området produktivitet, og han har vært en toneangivende konsulent og fødselshjelper for organisasjoner som New York Life, Verdensbanken, Ford Foundation, L.L. Bean og den amerikanske marine. I tillegg arrangerer han workshops for ledere og organisasjoner rundt om i hele verden. Allen er administrerende direktør i The David Allen Company og har over tjue års erfaring som ledelseskonsulent og ledercoach. Boken Få ting gjort! er til nå utgitt i mer enn tjue land utenom USA.

Kvitt deg med unødvendige ting

Bruk 100 umistelige ting som en inspirasjon til å rydde i hjemmet. Boken er en varm og oppmuntrende feelgood-roman om å gjøre en omstart i livet.

ryddebøker
Kvitt deg med alt du ikke trenger! Bli inspirert av 100 umistelige ting, boken kjøper du på Cappelendamm.no.

100 umistelige tin handler om Gina som har vært gjennom en tøff tid og nå ønsker hun en ny start. I beste Kondo-stil bestemmer hun seg for å forenkle livet ved å gi bort alt hun eier, bortsett fra 100 ting som betyr noe spesielt for henne. Men så snart hun gir bort noe, ser hun at noe nytt dukker opp. Hun selger en sykkel … og får en hund. Og når ektemannen forlater henne, tar det ikke lang tid før hun blir forelsket igjen. Hun oppdager at når du har mistet nesten alt, forstår du hva som er viktig. Men spørsmålet er om det noen gang er det du forventer? 100 umistelige ting er en samtidshistorie det er lett å kjenne seg igjen i et univers som man ønsker å være en del av.

100 umistelige ting vant Romantic Novelists’ Association Contemporary Romantic Novel prize i 2015.

Les også

100 umistelige ting:

– Få mer plass, både i hjemmet og i sinnet, til å være den du er her og nå