Trærnes hemmelige liv – nå i illustrert utgave!

Trærnes hemmelige livTrærnes hemmelige liv
TRÆR MED FØLELSER, EMPATI OG HUKOMMELSE: Bildet viser tropisk regnskog i Khao Yai nasjonalpark, Thailand. Foto: Sittitap/Shutterstock.com

"Trærnes hemmelige liv" av Peter Wohlleben tok lesere og anmeldere med storm. Nå kommer den internasjonale bestselgeren i illustrert utgave. Dette må være høstens aller vakreste bok!

Trærnes hemmelige liv
Høstens vakreste gavebok til alle naturelskere – kjøp boken på CappelenDamm.no.

– I august kommer den illustrerte utgaven. Morsomt skrevet og en bok som lar oss se skogene våre med helt nye øyne, sier redaktør Finn Totland.

For det foregår forbløffende ting i skogen: Trær som kommuniserer med hverandre, trær som vokter og tar kjærlig ansvar for barna sine og dessuten ser etter sine skrale, gamle naboer, trær fulle av følelser, empati og hukommelse. Høres dette utrolig ut? Kanskje det, men det er sant!

Ønsker du å lese flere artikler, meld deg på nyhetsbrev her!

Strålende anmeldelser

Det var i 2015 Trærnes hemmelige liv utkom på tysk. Boken ble raskt en bestselger med over en million solgte eksemplarer. Godord fra anmelderne her hjemme lot ikke vente på seg:

«Bøker som dette utvider vår daglige opplevelse av verden.»
Fredrik Wandrup, Dagbladet

«En tankevekkende bok med smittende entusiasme.»
Dag O. Hessen, Klassekampen

«… en bok som har forandret mitt syn på trær for alltid.»
Ole Mathismoen, Aftenposten

Trærnes hemmelige liv
EN OPPDAGELSESREISE: Det var på sine arrangerte turistturer at Peter Wohlleben oppdaget skogen på nytt. Som han skriver i boken, «Livet som skogforvalter ble spennende igjen, og hver eneste dag ble en ny oppdagelsesreise». Foto: iStock.com/Patrick_Lauzon

En kjærlighetserklæring til skogen

Som skogforvalter og forfatter evner Peter Wohlleben å fortelle fascinerende historier om trærnes overraskende og ekstraordinære egenskaper. Han kombinerer kunnskap om den nyeste forskningen med alt han har observert med egne sanser ute i skogen. Bildene er usannsynlige vakre – og dette må være høstens mest perfekte gavebok til alle naturelskere der ute.

 

Oversatt av Cecilie Horge Walle

Denne utgaven er forkortet og tilrettelagt av Lise Gundersen

 

Les også

Wohlleben: Fra trær til dyr!

Derfor er dyrene glade i deg

Les også

Trærnes hemmelige liv – en bestselger du ikke ville drømt om