Sykkeltur

Egentlig hadde jeg tenkt å skrive en anmeldelse av denne boka her:

De to skiløperne på bildet burde for øvrig hatt den boka, for de ser veldig spørrende på fotografen. «Hvor er vi nå?? Hvor skal vi gå??».

Uansett har jeg ikke kommet meg så mye ut på sykkel i marka enda, iallefall ikke nok til en fyldig bokanmeldelse, men jeg har fått syklet litt i Akersgata og laget en svært kort kortfilm. Noen sa forresten at videoen så litt hipster ut, og da måtte jeg sporenstreks finne passende briller og øks til pelslua mi.

Jeg bare:

 

Men her er altså videoen, laget ved hjelp av 8mm vintage camera-app, Annelin, syklisten (meg, ja) og en nyreparert kombisykkel fra de svunne tider.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YyA5KH8xwCo[/youtube]

 

Ida Meland
Jobbet med digitale medier og kommunikasjon i Cappelen Damm.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *