Lørdag klokken 13.

Frem til skoleferien har vi et lørdagstilbud til barna i alderen 3-6 år. Vi tilbyr en annerledes bokopplevelse når Tom-Erik Fure leser for barna i Halvbroren kl. 13 på lørdager.

Tom-Erik jobber i bokhandel til daglig. Tidligere har han to år med skuespillerutdanning, og skuespillertalentet bruker han i fullt monn i lesestundene. Mamma Mø-bøkene er blitt favoritter, men på reportuaret er også Bukkene Bruse på badeland, Reven og grisungen, Don Fridtjof, Pling i bollen, Historien om Ferdinand m.fl.

Denne stunden kan gi foreldrene innspill om aktuell barnelitteratur, og når alt fungerer optimalt kan denne stunden gi et rom for å snuse rundt i Halvbroren etter godbiter for en selv.

Vel møtt!

Kristin Eick Viuf
Kristin Eick Viuf, det er meg. På Cappelen Damm jobber jeg som markedssjef for arrangementer. Her finner du invitasjonene til mye av det som skjer på Cappelen Damm huset. Se ellers på vår hjemmeside www.cappelendamm.no
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *