BokPod har fått Roy Jacobsen på Instagram

Roy insta1

Forrige onsdag ble BokPod en av Norges mest hørte podcaster med et timelangt intervju med Roy Jacobsen. Selvsagt måtte BokPod også få ham med på BokPods Instagramsider. Her er uka med Roy der vi i motsetning til i BokPod IKKE går i dybden. NB lytt på Norges viktigste forfattere på BokPod på www.bokpod.no eller på iTunes og sjekk forfatterne som debuterer på Instagram @BOKPOD.NO. I morgen er det Dag Solstads tur!

Roy insta5BokPod: Hvem lager mat hjemme hos dere, og hva spiser du helst?

– Jeg liker det helt basic, så på brødskiva spiser jeg gjerne brunost og nøkkelost.

BP: Nøkkelost? Det er jo absolutt ikke basic. Føles ikke det veldig 80-talls?

– Nei, nei, det er jo makrell i tomat, en klassiker uansett tiår. Til middag blir det veldig mye fisk og grønnsaker. Min kone er vegetarianer. Ellers er jeg ganske så god til å lage rekesuppe.

Roy insta 3BokPod: Hva er rutinene dine når du setter deg på arbeidsplassen om morgenen, og hva gjør du hvis du prokrastinerer? Bruker du for eksempel mye tid på Facebook?

– Facebook har jeg ikke, men sjakk er litt fristende innimellom. Jeg pleier å sjekke to sider før jeg setter i gang å skrive om morgenen; den ene er sjakksiden shredderchess.com, og den andre er realclearpolitics.com. Jeg liker å holde meg oppdatert på politikk fra den engelskspråklige verdenen.

Roy insta 6BokPod: Vi må nesten ta et bilde av ditt «ootd» (Outfit of the day eller altså dagens antrekk) som er et stort fenomen på Instagram. Du har supertrendy slippers.

– Hæ? Jeg har jo alltid blitt hetsa fælt for disse, og har hatt dem i alle år selv om jeg vet de er helt ut. Det blåser jeg i, og jeg er så glad i dem at jeg har hele to par – ett som står ved siden av inngangen og ett par så jeg kan rusle ut i snekkerboden og hagen.

Og til slutt rosinen i pølsa: En «hjemme hos-video» hos Roy Jacobsen:

[youtube]https://youtu.be/JnVy4BEm44I[/youtube]

 

Knut Gørvell
Jeg er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm med ansvar for skjønnlitteratur og sakprosa. Jeg brenner for å formidle litteratur til det norske folk.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *