Loffen leder

Jan Erik Vold. Foto: Ulla Montan
VOLDS JUKEBOKS. Jan Erik Vold lar folket bestemme hvilke dikt han skal lese på Poesifest. Foto: Ulla Montan

Tale for loffen leder klart blant folkets Vold-favoritter. Husk at du kan stemme og høre ditt favoritt-dikt av Jan Erik Vold på Poesifest lørdag 31. oktober.

Poesifest 2015 skal Jan Erik gjøre noe han knapt har gjort før: underkaste seg sitt publikum. I kveldens siste programpost, Volds jukeboks, vil Jan Erik Vold lese utvalgte dikt fra et over 50 år langt forfatterskap. Hvilke han skal lese, kan du fortsatt være med og avgjøre, ved å stemme på Volds beste dikt.

Foreløpig leder Tale for loffen klart, med fem ganger så mange stemmer som Kulturuke, som er neste på lista. Dette diktet var ikke en gang blant de nominerte, men er stemt frem i kommentarfeltet.

Her ser du Jan Erik Vold fremføre Kulturuke i Universitetets Aula for et par mannsaldre siden:

På de neste plassene i avstemningen følger i øyeblikket Faen i helvete-diktet, Hokusai, den gamle mester.., 13 måter å se verden på, Hustavle, Ingentings bjeller og Et nytt møte. Husk at skal du være sikker på å få med ditt favorittdikt, må du være med og stemme. Du kan stemme i skjemaet under.

Så stem nå, og kom på Poesifest lørdag 31. oktober!


Knut Gørvell
Jeg er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm med ansvar for skjønnlitteratur og sakprosa. Jeg brenner for å formidle litteratur til det norske folk.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *