Lucinda Rileys «De syv søstre» blir tv-serie

Lucinda Riley har inngått en stor tv-serie-avtale. Her er hun foran Edvard Griegs hjem Troldhaugen. Foto: Astrid Waller

Lucinda Riley har inngått en stor kontrakt med en av Hollywoods største produksjonsselskaper om en tv-serie basert på romansyklusen De syv søstre. Vi håper at innspillingen av bok 2 legges til Norge.Stormens søster omslaget

Raffaella de Laurentiis er datteren til den legendariske filmskaperen Dine de Laurentiis, og hun er sjefen for Raffaella Productions som har kjøpt film-rettighetene av Lucinda Riley. Selskapet hennes har produsert flere store film-suksesser med eksotiske innspillingssteder, og nå kan man håpe at det blir en ny stor filmproduksjon i Norge siden handlingen i bok nummer 2 i romansyklusen Stormens søster foregår i Bergen og Oslo/Kristiania.

Lucinda Riley selv tror hun har funnet akkurat det riktige filmteamet: «Det fantastiske teamet deres i Los Angeles elsket mine søstre og deres historier, og jeg stoler fullt og fast på at de vil klare å oversette dem til skjermen.» Raffaella Productions holder akkurat nå på med å ferdiggjøre Tommy Wirkolas nye film What Happened to Monday? Det er en science fiction-action thriller med Noomi Rapace, Glenn Close, Willem Dafoe og Robert Wagner i de største rollene.

Over 600.000 solgte romaner i Norge
Lucinda Riley har solgt mer enn 8 millioner bøker over hele verden og er oversatt til 39 språk. Hun er svært populær blant norske lesere og per dags dato har hun solgt over 600.000 bøker her til lands. Den andre boken i serien De syv søstre heter

FILMKONTRAKT: Her signerer Lucinda Riley kontrakten som betyr at bøkene hennes blir tv-serie på Savoy i London sammen med Raffaela di Laurentiis. FOTO: Stephen Riley
FILMKONTRAKT: Her signerer Lucinda Riley kontrakten som betyr at bøkene hennes blir tv-serie på Savoy i London sammen med Raffaela di Laurentiis. FOTO: Stephen Riley

Stormens søster. Der er handlingen lagt til Norge, og Edvard Grieg har en viktig rolle i en intens kjærlighetsaffære med en av søstrenes formødre.

Mens du venter på at «De syv søstre» blir tv-serie, så må du jo lese de to første bøkene i serien. Har du lest ,kommer det en ny roman fra Lucinda Riley 15. september. Den heter Helenas hemmelighet.

Knut Gørvell
Jeg er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm med ansvar for skjønnlitteratur og sakprosa. Jeg brenner for å formidle litteratur til det norske folk.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *