Lucinda Riley topper bestselgerlistene

"Helenas hemmelighet" og "Stormens søster" av Lucinda Riley er nr 1 og 2 på bestselgerlistene. Her er Lucinda Riley utenfor Edvard Griegs hjem Troldhaugen. Foto: Astrid Waller

I dag føyk Lucinda Rileys nye roman Helenas hemmelighet inn på andreplassen av skjønnlitteratur-listen, og i sin niende uke topper fortsatt Stormens søster pocketlisten.

Lucinda Riley har snart solgt 600.000 bøker her i landet på bare fem år. Siden De syv søstre kom ut i januar 2015 har en av hennes titler enten i hardback eller pocket ligget på bestselgerlistene. I de fleste land hvor Helenas hemmelighet eller Stormens søster har kommet ut, har de kommet inn på topp-3 på bestselgerlistene.

Lucinda Riley ny til Stormens søster
Lucinda Riley er en av Norges mest populære forfattere og utgir nå to nye bøker i året. «Helenas hemmelighet» føyk inn på 2. plass på bestselgerlisten i dag, og i januar kommer «Skyggesøsteren».

Jeg er henrykt og stolt av å være nummer 1 og 2 i Norge som er mitt favorittland.

Hilsen fra Lucinda Riley
Da jeg fortalte henne om dagens listeplasseringer sendte hun en hilsen til sine norske lesere: «Jeg er nå bortreist for å skrive videre på serien om De syv søstre. Allerede i januar kommer bok nummer 3 i serien Skyggesøsteren ut, men jeg skriver nå på bok nummer fire, og den handler om CeCes historie. Jeg er henrykt og stolt av å være nummer 1 og 2 i Norge som er mitt favorittland. Jeg savner Norge og norske lesere, og jeg håper å komme tilbake snart. Tusen takk alle dere fantastiske lesere som har gitt meg en slik utrolig støtte. Det varmer inn i hjertet.»

Lidenskap, drama og romantikk

Helenas hemmelighet er en frittstående roman og skiller seg litt fra de tidligere Riley-romanene ved å være mer av en samtidsroman, men du Helenas hemmelighet helt nyfinner naturligvis alle Riley-ingrediensene: Lidenskap, drama og romantikk. Det har gått tjuefire år siden Helena tilbrakte noen magiske uker på Kypros, der hun forelsket seg for første gang. Etter å ha arvet det forfalne huset Pandora av gudfaren, vender hun nå tilbake for å tilbringe sommeren der sammen med familien sin. Men Helena vet at det sjarmerende stedet skjuler et nett av hemmeligheter hun har holdt skjult for ektemannen William og sønnen Alex. Når hun ved en tilfeldighet treffer på ungdomskjæresten sin, settes en kjede av hendelser i gang som gjør at fortiden truer med å ødelegge idyllen. Både Helena og Alex vet at livet aldri vil bli det samme igjen hvis Pandoras hemmeligheter blir avslørt.

Liker du drama, lidenskap og romantikk, er Lucinda Rileys bøker midt i blinken for deg!

Knut Gørvell
Jeg er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm med ansvar for skjønnlitteratur og sakprosa. Jeg brenner for å formidle litteratur til det norske folk.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *