Keplers «Kaninjegeren» nå 75 000

Ekteparet Alexandra og Alexander Ahndoril = Lars Kepler. Deres "Kaninjegeren" er den boken som selger mest i Norden i øyeblikket. Foto: Thron Ullberg

Lars Keplers nye suksess Kaninjegeren tar lesere og kritikere med storm. Denne uken topper den Bokhandlerforeningens bestselgerliste. Etter er rekordstort førsteopplag har vi nå måttet trykke et nytt opplag. Totalopplaget er nå på hele 75 000.

Kaninjegeren tar opp tråden fra der forrige Jonna Linna-roman, Stalker, sluttet. Joona har nå sittet to år i Kumla fengsel da han blir ført til et hemmelig møte. Kaninjegeren 1Politiet trenger hans hjelp for å stoppe den gåtefulle morderen «Kaninjegeren» som har slått til flere ganger. Den eneste koblingen mellom ofrene er at de alle hører et barn lese opp en regle om kaniner før de dør. Joona skjønner politiets desperasjon når han ser hvem de har sendt for å overtale ham til å hjelpe. Joona Linna og Saga Bauer er tvunget til å samarbeide i all hemmelighet for å stoppe «Kaninjegeren» før det er alt for sent.

Anmelderne er henrykt: «En fryd å lese»
Også anmelderne har vært fra seg av begeistring. Her er noen sitater:

«Kaninjegeren er kanskje en av høstens beste og mest gjennomførte kriminalromaner. Romanen er så spennende at man rett og gruer seg til å bla om til neste side.»Basic CMYK Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten, terningkast 6

«Er du sart, følsom og lettskremt, er ikke dette noe for deg. For oss viderekomne krimlesere, er Lars Kepler en fryd å lese.» Tom Egeland, VG, terningkast 5

«Det er få som er i nærheten av Keplers talent for spenning, rytme og oppbygging av historier. Kaninjegeren er nok en solid lagseier i en allerede knallsterk rekke av Joona Linna-romaner. Og en av årets beste thrillere.» Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen, terningkast 5

«Så god er den, at det er bortimot umulig å legge den fra seg før alle 520 sidene er stormlest. Og akkurat det gjør nok denne til parets beste. Det skal noe til å holde spenningen over så mange sider.» Valerie Kubens, Fædrelandsvennen, terningkast 5

«Lars Kepler har gjort det igjen. Skrevet en så infam, grusom og grensesprengende spennende krim at den pusher smerteterskelen til leserne til det ytterste. (…) Jeg kan vel si det så enkelt som at dersom du er Kepler-fan fra før, ja så innfrir ‘Kaninjegeren’ alle dine forhåpninger og vel så det.» Geir Tangen, Bokloggeir.

Les også: Alt vi skriver gjør oss redde
Rekordopplag for Keplers nye krim «Kaninjegeren»
Se Lars Kepler på Cappelen Damm TV

Knut Gørvell
Jeg er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm med ansvar for skjønnlitteratur og sakprosa. Jeg brenner for å formidle litteratur til det norske folk.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *