Vinn reise til Barcelona og et møte med Dan Brown

Meld deg på Cappelen Damms nyhetsbrev, så er du med i trekningen av Barcelona-tur, billetter til stjernemøte med Dan Brown og Ken Follett eller bokpakker.

Har du lyst til å vinne en reise for to til verdenslanseringen i Barcelona av Dan Browns nye roman «Opprinnelse»? Meld deg på Cappelen Damms nyhetsbrev, så er du med i trekningen av Barcelona-tur, billetter til stjernemøte med Dan Brown og Ken Follett eller bokpakker.

3. oktober er det verdenslansering av Dan Browns nye roman Opprinnelse i store deler av verden, selvsagt også her til lands. Hvis du melder deg på Cappelen Damms nyhetsbrev som holder deg oppdatert på bøker og arrangementer fra Norges største forlag, blir du med på trekningen av flere store premier. Meld deg på her.

Kjøp Opprinnelse på cappelendamm.no

MØTE MED DAN BROWN I BARCELONA

Deler av handlingen i Dan Browns Opprinnelse utspiller seg i Barcelona. Derfor skal verdenslanseringen markeres med en eksklusiv lanseringsfest tirsdag 17. oktober i Sant Pau Recinte Modernista. Vinneren av trekningen fra nyhetsbrevene vil få være med på festen og også få betalt to overnattinger på hotell og flybilletter. Les mer her om møte med Dan Brown i Barcelona.

MESTERMØTE PÅ SENTRUM SCENE BROWN OG FOLLETT

Tirsdag 31. oktober møtes Dan Brown og Ken Follett for aller første gang på en scene. Det skjer på Sentrum Scene i Oslo kl 1900. Billettene til arrangementet koster kr 250. Melder du deg på nyhetsbrevet blir du også med i trekningen av billetter til mestermøtet mellom Dan Brown og Ken Follett. Fem vinnere vil vinne to billetter hver. Du kan selvsagt også gå inn og kjøpe billetter nå på Rockefeller.no eller på Billettservice.no.

BOKPAKKER MED DE FIRE FØRSTE BØKENE MED ROBERT LANGDON

Som ekstrapremier er det 10 bokpakker med de fire første bøkene med Robert Langdon.

Vi deler ut 10 Dan Brown-bokpakker. Meld deg på nyhetsbrevet for å være med i trekningen.

MESTEREN AV KODEKRIM ER TILBAKE MED EN NY LANGDON-ROMAN

I Opprinnelse den møter vi igjen Robert Langdon, professoren i symbologi og religiøs ikonologi ved Harvard. Han ankommer det hypermoderne Guggenheim-museet i Bilbao. En av hans tidligere studenter, den 40 år gamle multi-milliardæren, futuristen og genierklærte it-gründeren Edmond Kirsch, skal presentere en revolusjonerende oppdagelse – en oppdagelse som vil besvare to av menneskehetens mest grunnleggende spørsmål. Etter hvert som den fascinerende presentasjonen skrider fram, forstår Langdon at den er langt mer kontroversiell enn noen kunne forestille seg. Men plutselig kollapser den nøye planlagte kvelden i kaos, og Kirsch’ oppdagelse er i ferd med å gå tapt for alltid.

Sammen med museumsdirektøren Ambra Vidal, som har jobbet nært med Kirsch om arrangementet, er Langdon tvunget til å forlate Bilbao. De flykter til Barcelona på en halsbrekkende jakt etter et kryptert passord som vil avdekke Kirsch’ hemmelighet. Langdon og Vidal må navigere gjennom skjult historie, ekstrem religion, moderne kunst og gåtefulle symboler for å finne nøkkelen som til slutt stiller dem ansikt til ansikt med Kirsch’ sjokkerende oppdagelse – og sannheten som lenge har unnsluppet oss.

Han ankommer det hypermoderne Guggenheim-museet i Bilbao. Langdon og museumsdirektøren Vidal må navigere gjennom skjult historie, ekstrem religion, moderne kunst og gåtefulle symboler. Det blir igjen en åndeløst spennende jakt i kamp med klokka.

LES OGSÅ:

Braksuksess for John le Carré

Strålende kritikker til Torkil Damhaug

Krimbøker i verdensklasse

Knut Gørvell
Jeg er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm med ansvar for skjønnlitteratur og sakprosa. Jeg brenner for å formidle litteratur til det norske folk.