En fartsfylt og fengslende thriller

De tror hun er død. Sannheten er mye verre …

Hva er verre enn å bli holdt fanget og torturert? At alle tror at du er død og begravet. «Perfekte spor» er en nervepirrende og besettende etterforskerthriller med handling fra Edinburgh. Nå finner du den i din lokale dagligvarebutikk til kun kr. 149,-

Perfekte spor av Helen Fields er akkurat den thrilleren du ikke ennå har hørt om, men kommer til å ønske at du hadde lest for lenge siden når du først plukker den opp.

Kjøp Perfekte spor i bladhylla neste gang du er på butikken. Du finner den i dagligvarebutikker og kiosker frem til 21. juli.

Hva er verre enn å bli holdt fanget og torturert?
At alle tror at du er død og begravet.

I en avsidesliggende åsside i det skotske høylandet brenner liket av Elaine Buxton. Godt skjult i et hus i Edinburgh blir den virkelige Elaine Buxton holdt fanget.

Førstebetjent Luc Callanach har nylig sluttet i jobben i Interpol og flyttet fra Frankrike til Skottland, og nå er han ivrig etter å vise hva han er god for. Han har knapt satt sin fot på det nye kontoret da det som var en savnet-sak, plutselig blir en omfattende drapsetterforskning.

Da en ny kvinne blir bortført, blir det for Callanach og hans team en kamp mot klokken – det er i alle fall det de tror. Det kvinnene er utsatt for, skal vise seg å være mer grufullt enn noen kunne forestille seg.

Få med deg den første boken om Luc Callanach og Ava Turner i Edinburgh-politiet!

Kjøp «Perfekte spor» i dagligvarebutikk og kiosk frem til 21. juli 2018! Kun kr. 149,-

Les begynnelsen på Perfekte spor

«En sensasjon av en pageturner»

«Må leses! Nervepirrende vrier på annenhver side […] griper tak i deg fra første side og slipper ikke taket før du er ferdig.» Closer

«Leste den i to omganger. En fartsfylt og fengslende thriller, med en ny, svært menneskelig helt som kontrast til noen av de mest skremmende psykopatene jeg har lest om i denne sjangeren.» Sunday Times

«Dette er uten tvil en av de beste etterforskerbøkene jeg har lest.» Woman’s Way Magazine

«Pass på, Rebus, McRae og Perez, for her har dere en ny konkurrent til posisjonen som skotsk litteraturs fremste politimann … en sensasjon av en pageturner, som virkelig var vanskelig å legge fra seg.» Scotland Correspondent

«En enestående krimdebut … en fremragende start på det jeg håper blir en lang serie.» The Herald

«En fabelaktig debutroman.» Fife Free Press

«Skikkelig nervepirrende.» Saga Magazine

Les også

Den sjuende krimromanen om Joona Linna

Ny Lars Kepler-krim til høsten starter med et drap i Oslo

Kjøp «Perfekte spor» i dagligvarebutikk og kiosk frem til 21. juli 2018! Kun kr. 149,-

Susanne Hartvåg
Jeg er markedssjef for krim og oversatt litteratur i Cappelen Damm. Jeg elsker når den rette boka treffer den rette leseren!
Legg inn kommentar
  1. step:

    Hei, kommer denne også som ebok?

    1. juni 2018 kl 13:13

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *