Mary Higgins Clark er dronningen av romantisk spenning

MEd over 100 millioner solgte bøker kalles Mary Higgins Clark «dronningen av romantisk spenning», og det med god grunn. Nå finner du Melodien lever videre i din lokale dagligvarebutikk til kun kr. 129,- frem til 28. juli 2018. Foto: Emma Staff og Thea Wang.

Sommer = lesetid, og hva bedre å ta med seg i strandveska enn en romantisk thriller fra selveste Mary Higgins Clark? Nå finner du «Melodien lever videre» i din dagligvarebutikk. Løp og les!

Se etter Melodien lever videre i bladhylla neste gang du er på butikken! Du finner den i din lokale dagligvarebutikk frem til 28. juli 2018.

Melodien lever videre

Som assistent for en berømt interiørdesigner er Lane Harmon vant til å besøke overdådige hjem. Når hun blir kalt ut til en mer beskjeden villa utenfor New York City, vet hun at oppdraget er uvanlig. Det viser seg at huset tilhører kona til den kjente finanssvindleren Parker Bennett.

Parker Bennett ble sist sett for to år siden på sin egen seilbåt i Karibien. Etter at han ble meldt savnet, oppdaget man at også investeringsfondet han grunnla var borte. Både klientene og politiet ønsker å spore opp pengene og få stilt Bennett for retten – hvis han fortsatt er i live.

Lane er overrasket over at hun blir rørt av konas tro på ektemannens uskyld, og gradvis blir hun også dratt mot Eric, sønnen deres. Hun skjønner ikke at hun med dette setter både sitt eget og sin fem år gamle datters liv i fare.

Les de to første kapitlene i Melodien lever videre

Se etter «Melodien lever videre» i bladhylla neste gang du er på butikken! Du finner den i din lokale dagligvarebutikk frem til 28. juli 2018.

Les også

En fartsfylt og fengslende thriller

De tror hun er død. Sannheten er mye verre …

Susanne Hartvåg
Jeg er markedssjef for krim og oversatt litteratur i Cappelen Damm. Jeg elsker når den rette boka treffer den rette leseren!
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *