Ny Robert Langdon-roman nå i pocket

Likte du Da Vinci-koden og Engler og demoner? Da kan du glede deg til Dan Browns nyeste utgivelse Opprinnelse

OpprinnelseOpprinnelse
I Dan Browns nyeste roman Opprinnelse følger vi Robert Langdons reise til det moderne Guggenheim-museet i Bilbao, der en av hans tidligere studenter, Edmond Kirsch, presenterer en revolusjonerende oppdagelse. Oversatt av Kjell Jørgen Holbye. Kjøp boken på Cappelendamm.no.

Etter suksessen med Da Vinci-koden plasserte magasinet TIME Dan Brown på listen over de 100 mest innflytelsesrike personene i verden. Nå er spenningsromanen Opprinnelse ute i pocket.

I Opprinnelse fletter Dan Brown, kjent som mesteren av kodekrim, inn det som har blitt hans varemerke: koder, vitenskap, religion, historie, kunst og kultur, uten at det går på bekostning av spenningen.

Dan Browns forfatterskap har et tydelig kjennemerke

Selv er den bestselgende forfatteren sønn av en mattelærer og en kirkeorganist. Med dette som bakgrunn utviklet han raskt en fascinasjon for det paradoksale samspillet mellom forskning og religion. En interesse vi tydelig ser gjennom Browns forfatterskap.

Les også

Kunsten å møte Dan Brown

Opprinnelse byr på spenning og dype eksistensielle spørsmål

Opprinnelse
I Opprinnelse fortsetter suksessforfatteren Dan Brown å gjøre det han er aller best på: å flette inn koder, vitenskap, religion og historie i en drivende spenningsroman. Nå er den her i pocket! Kjøp Opprinnelse på Cappelendamm.no

Spenningsromanen er Browns nyeste utgivelse og stiller seg i rekken bak de verdenskjente spenningsbøkene Engler & demoner og Da Vinci-koden, som det også har blitt laget film av. Sistnevnte har blitt en av verdens mest bestselgende bøker.

Med Opprinnelse fortsetter Brown med å skape intellektuell debatt mellom lesere og forskere. Boken utforsker to av de mest fundamentale spørsmålene for menneskeheten: Hvor kommer vi fra, og hvor skal vi?

Boken utforsker to av de mest fundamentale spørsmålene for menneskeheten: Hvor kommer vi fra, og hvor skal vi?

Robert Langdon på nye eventyr

Denne gangen flykter den velkjente hovedkarakteren i Dan Browns bøker Robert Langdon, professoren i symbolikk og religiøs ikonologi ved Harvard, til Barcelona med museumsdirektøren Ambra Vidal. Sammen drar de på en dramatisk jakt gjennom skjult historie, ekstrem religion, moderne kunst og gåtefull symbolikk, på leting etter det krypterte passordet som til slutt vil avdekke Kirsch´ hemmelighet. Det blir mildt sagt en spennende reise i kamp med klokka.

Les også

Boktips til sommerferien

Dette er sommerens beste bøker

Les også

Få en personlig hilsen fra Dan Brown

Les første kapittel av Dan Browns Opprinnelse