Les første kapittel

Sniktitt på den nye Kepler-krimmen

ny Kepler-krimny Kepler-krim
Om en liten uke finner du endelig Lazarus, den syvende boken i Lars Keplers serie om etterforsker Joona Linna, i bokhandelen. Men allerede kan nå du få en smakebit på boka – her finner du hele første kapittel.

Om en liten uke kommer endelig den etterlengtede, nye Kepler-krimmen. Hvis du synes det er for lenge å vente, kan du lese hele første kapittel her. Advarsel: Du blir hekta.

Ny Kepler-krim: Lazarus - Lars Kepler
Nå er det ikke lenge igjen! Forhåndskjøp Lazarus på Cappelendamm.no og få den rett hjem i posten.

«EN SKITTEN POLITIBIL kjører ut av Oslo på Ytre Ringvei. Ugresset under autovernet flagrer i vindkastet, og en oppblåst plastpose ruller svevende ned i grøfta.» Slik begynner Lars Keplers syvende bok om etterforsker Joona Linna. Den kommer på lager om bare en ukes tid, men allerede nå kan du faktisk lese hele første kapittel.

Vi kan ikke love at ventetiden blir kortere, men vi kan love at den er verdt det …

Handling fra Oslo

En død mann blir funnet i en leilighet i Oslo. I fryseren på kjøkkenet gjør politiet et grusomt funn. Offeret viser seg å være en hittil ukjent gravskjender og trofésamler.

Noen dager senere kontakter en tysk politiinspektør Joona Linna og ber om hjelp i forbindelse med en drapssak på en campingplass utenfor Rostock.

Joona ser at mønsteret som danner seg er ufattelig skremmende, men umulig å ignorere.

Les første kapittel i Lazarus

Lars Kepler er en litt eldre, skjeggete, og menneskesky krimforfatter. Det er slik de selv beskriver ham, ekteparet Ahndoril som står bak pseudonymet. Alexander Ahndoril (f.1967) og Alexandra Coelho Ahndoril (f.1966) var begge etablerte forfattere da de bestemte seg for å skrive en krimroman sammen. De to (og et knippe andre, store krimforfattere) møter du på Krimfest hos Cappelen Damm 27. november – meld deg på i dag!

Vi gleder oss til ny Kepler-krim med handling fra Oslo – klikk her for å lese mer og bestille boka på cappelendamm.no. 

Susanne Hartvåg
Jeg er markedssjef for krim og oversatt litteratur i Cappelen Damm. Jeg elsker når den rette boka treffer den rette leseren!
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *