«Usedvanlig vellykket krimdebut»

Ukas krimtips: Krittmannen av CJ Tudor

Nå i de mørke høstkvelder er den glimrende krimmen Krittmannen av britiske C.J. Tudor den perfekte følgesvennen under ullpleddet. God bok!

Når kveldene blir lange og kulda setter inn, er det ingenting som kan måle seg med en knallgod krimbok. Nå er den glimrende Krittmannen av britiske C.J. Tudor ute i pocket.

Krittmannen
Kjøp Krittmannen i pocket på cappelendamm.no.

Krittmannen er årets store krimsensasjon i bokverdenen. Den var solgt til 39 land før den kom ut i januar. Her hjemme fikk den femmer på terningen av både VG og Adresseavisen, og lesere landet over har fått øynene opp for krimdebutanten C.J. Tudor. Er du ikke en av dem, er det bare å legge merke til navnet først som sist, for fra henne vil det komme flere gode krimromaner.

«Usedvanlig vellykket krimdebut»

– Krittmannen er en usedvanlig vellykket krimdebut, kjapp, effektiv og full av cliffhangere til siste side. Denne vil definitivt fenge enten du liker Clare Mackintosh eller Harlan Coben, sier Mariann Fugelsø Nilssen, redaksjonssjef for krim i Cappelen Damm og redaktør for boken.

«Forfriskende original spenningsthriller.» – Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

 

Skumle krittfigurer i mørke

I begynnelsen av Krittmannen møter vi 12 år gamle Eddie. Han og vennene bruker krittfigurer til å overlevere hemmelige beskjeder med. Og det var gøy til å begynne med, helt til figurene førte dem til liket av en ung jente … Tretti år senere trodde Ed at fortiden lå bak ham. En dag mottar han et brev som inneholder to ting: et stykke kritt og en tegning av en krittmann. Da historien begynner å gjenta seg, skjønner Ed at leken aldri var over.

Les også

Årets store krim-gjennombrudd

Krittmannen – døden i svart og kritt

 

Susanne Hartvåg
Jeg er markedssjef for krim og oversatt litteratur i Cappelen Damm. Jeg elsker når den rette boka treffer den rette leseren!
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *