NYHET: Lytt til Norges viktigste forfattere på BokPod

 

BokPod: Roy Jacobsen er første forfatter til å bli dybdeintervjuet av Hallgeir Opedal
BokPod: Roy Jacobsen er første forfatter til å bli dybdeintervjuet av Hallgeir Opedal

Nå kan du høre på din favorittforfatter når og hvor du vil, gratis, på den nye podcasten BokPod. Sjekk iTunes eller www.bokpod.no! BokPod er en podcast med forfatterintervjuer som går i dybden. Hver onsdag får du møte en av Norges viktigste forfattere. Dette er ikke lanseringsintervjuer, men tidløse møter som dreier seg om forfatterskapet. Forfatterne blir spurt om skriving, teknikk, arbeidsmetoder,Bokpod Ingvar Ambjørnsen rutiner, i det hele tatt – tanker omkring det å være forfatter. Vi lever i en tid der det blir mer og mer sensasjonsoppslag og klikk-journalistikk, og da trengs det en motvekt. Disse portrettintervjuene blir som en herlig intellektuell pause i en stresset hverdag. Intervjuer er Hallgeir Opedal en av landets mest kjente portrettintervjuere, bl.a. kjent fra Dagbladet Magasinet. Roy Jacobsen er første forfatter ut Vårt mål er å ha intervjuer med de viktigste forfatterne i Norge, og vi begynner med søylene i samtidslitteraturen, som selvsagt kommer fra flere Bokpod Dag Solstad forskjellige forlag. På lanseringsdagen onsdag 20. mai er det klart for Roy Jacobsen. Så kommer de andre store forfatterne som perler på en snor: Dag Solstad, Vigdis Hjorth, Ingvar Ambjørnsen og Frode Grytten, for å avsløre noen. Gratis å lytte på iTunes og www.bokpod.no BokPod vil bli distribuert på www.bokpod.no, iTunes, Cappelen Damm.no, Bestselgerklubben.no, Dagbladet.no og andre relevante kanaler. Nedlasting er gratis og like enkelt som å lytte til radio. Du kan lytte med alle smarttelefoner og pc’er, og hvis du er usikker på hvordan du gjør det, finnes det en bruksanvisning på www.bokpod.no. Roy Jacobsen og Dag Solstad debuterer på Instagram Vi vil også følge opp hvert intervju i sosiale kanaler slik at du i ukene fremover vil møte for eksempel Roy Jacobsen og Dag Solstad både på Bokpod Vigdis Hjorth Facebook, Twitter og Instagram. Der kan jeg love deg mye artig stoff. Dag Solstad er mildt sagt ingen kløpper på nye dingser. Da jeg for eksempel skulle ringe ham om oppfølgingen av intervjuet og sa at jeg ringte angående BokPod, så trodde han jeg snakket om en bokbåt. Men samme for ham, han var med, han. Et nytt kontaktpunkt mellom norske forfattere og lesere Vi håper og tror at BokPod vil være et nytt godt kontaktpunkt mellom norske forfattere og leserne. Dette skal være et sted der forlag ikke har betydning. Selv om dette krever betydelig ressurser, så gjør Cappelen Damm dette, for med vår posisjon som markedsleder er alt som er godt for litteraturen, godt for oss. Vi inviterer gjerne til et spleiselag etter hvert slik at BokPod kan bli et fast program. Nå starter vi med søylene innenfor Bokpod Frode Gryttenskjønnlitteraturen, og så håper vi fenger mange litteraturinteresserte lyttere og at dette kan fortsette lenge.

Knut Gørvell
Jeg er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm med ansvar for skjønnlitteratur og sakprosa. Jeg brenner for å formidle litteratur til det norske folk.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *