Godbiter rett fra trykkeriet

Ekstra mange, nye pocketbøker ankom fra trykkeriet i dag. Da jeg kom tilbake til pulten min etter dagens lunsj, fant jeg en hel bunke nye godbiter! Lesestoff av ypperste sort for en hver smak. Jeg går god for dem alle sammen, og hele tre av bøkene er faktisk mine blant mine personlige favoritter of all time – Kjærlighetens historie, Barna og Hakawati historiefortelleren. Barske Jens Lapidus, som nettopp var på norgesbesøk, er et must for alle som liker en god thriller. Og det gjør jo de fleste. Nå får du både Cash og Aldri fucke opp i én utgave – til kun 149 kr. Les dagens intervju med forfatteren i Dagbladet. Kinoaktuelle Barnepiken, nå i bokhandel som filmpocket-utgave, trenger ingen nærmere introduksjon; den trykker vi alle til vårt bryst.

300911
Bedre lesning får du ikke. Uansett smak.
Maria Harstad
Cappelen Damm er Norges største pocketforlag, med en markedsandel på 47%. Jeg er forlagets pocketredaktør, ansvarlig for utgivelsene og markedsføring. Her kan du holde deg oppdatert på nye pocketbøker, aktualiteter og delta i konkurranser.
2 kommentarer
  1. Lise:

    Her var det mange godbiter 🙂

    30. september 2011 kl 18:40
  2. Maria Øvrebø:

    Ja, disse unner jeg virkelig enhver!

    18. oktober 2011 kl 15:15

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *