Lucinda Riley til topps igjen!

Lucinda Rileys "Helenas hemmelighet" har nå klatret til topps på bestselgerlisten for pocket.

I dag gikk Lucinda Riley til topps igjen på bestselgerlistene. Mens Skyggesøsteren som kom i januar, fortsatt ligger på 7. plass på bestselgerlisten for skjønnlitteratur, rykket nå Helenas hemmelighet opp til førsteplassen på bestselgerlisten for pocketbøker.

Lucinda Riley går til topps på bestselgerlistene flere ganger i året.

I snart femten måneder sammenhengende har en av Lucinda Rileys bøker ligget på bestselgerlistene. I øyeblikket har hun tre titler inne. Skyggesøsteren er nummer sju på bestselgerlisten for skjønnlitteratur og nummer seks på e-boklisten, Stormens søster er nummer 10 på pocketlisten og nummer 10 på e-boklisten, og nå har altså Helenas hemmelighet rykket forbi Torkil Damhaugs En femte årstid og inntatt førsteplassen på pocket-listen.

Edvard Grieg i kjærlighetshistorie

På bare seks år har Lucinda Riley blitt en av de mest solgte forfatterne her til lands, og populariteten er ikke blitt mindre etter at hun i andre bind i serien De syv søstre la handlingen til Norge. I Stormens søster utspiller ikke bare dramaet seg i Norge, men Edvard Grieg har også en sentral rolle i bokens viktigste kjærlighetshistorie. Stormens søster har nå ligget sammenhengende på enten bestselgerlisten for skjønnlitteratur eller pocket siden utgivelsen i januar 2016. Årets roman i serien, Skyggesøsteren, har solgt enda mer, og det er kanskje ikke så rart siden handlingen foregår i England og virkelig har et Downton Abbey-aktig preg. Helenas hemmelighet er ikke en del av serien om De syv søstre, men en frittstående roman.

Lidenskap, drama og kjærlighet på Kypros

Les mer og kjøp «Helenas hemmelighet» på cappelendamm.no!

Lucinda Riley skriver underholdningsromaner i det vi her i Cappelen Damm kaller Happy Tears-sjangeren – bøker som får deg til å le og gråte. Hun er en ekspert på å koble dramaer fra fortiden med nåtidens handling, men denne gangen er det mer av en samtidsroman. Noen av oss vil også lese Helenas hemmelighet som en slags nøkkelroman. Uansett finner du naturligvis alle de Riley-ingrediensene: Lidenskap, drama og kjærlighet. Jeg skal ikke røpe for mye av handlingen, men litt: Det har gått tjuefire år siden Helena tilbrakte noen magiske uker på Kypros, der hun forelsket seg for første gang. Etter å ha arvet det forfalne huset Pandora av gudfaren, vender hun nå tilbake for å tilbringe sommeren der sammen med familien sin. Men Helena vet at det sjarmerende stedet skjuler et nett av hemmeligheter hun har holdt skjult for ektemannen William og sønnen Alex. Når hun ved en tilfeldighet treffer på ungdomskjæresten sin, settes en kjede av hendelser i gang som gjør at fortiden truer med å ødelegge idyllen. Både Helena og Alex vet at livet aldri vil bli det samme igjen hvis Pandoras hemmeligheter blir avslørt.

Liker du underholdningsromaner, er Helenas hemmelighet midt i blinken!

 

Knut Gørvell
Jeg er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm med ansvar for skjønnlitteratur og sakprosa. Jeg brenner for å formidle litteratur til det norske folk.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *